Andreea Bănică, fotografie incendiară: Nu îmi pasă de prejudecăţi - FOTO în articol

Data publicării:
Facebook Andreea Bănică
Descriere foto: Facebook Andreea Bănică

Andreea Bănică, fostă componentă a trupei Blondy, a renunţat la prejudecăţi într-o fotografie postată pe pagina sa de instagram. Fanii au reacţionat imediat. 

"Când eşti bârfit, judecat, vorbit, înseamnă că exişti! Da, de când m-am apucat de sport am căpătat şi mai multă încredere în mine. Am văzut atâtea exemple de femei măritate, cu copii, care au poze pe instagram gen a mea şi… m-am inspirat!

Toate ne facem poze în oglindă.

Da, ştiu, veţi spune: “da, Andreea, dar nu îmi arăt pozele tuturor, ci doar soţului sau iubitului”. 

Ştiţi ce? Nu îmi pasă de prejudecăţi, fiecare este liber să facă ce vrea!!! Apropo, sunt sânii mei, funduleţul meu, totul îmi aparţine, nu am semnat vreun contract", a scris Andreea Bănică pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Fanii au reacţionat imediat

 

"Corect!! Ai ce arăta publicului, arată atât cât poți!! Cine nu e cu noi are buton/opțiuni/etc să se retragă", a scris un fan pe pagina de instagram a artistei. 

"Apreciez mult postarea!!!

Nimeni nu este în măsură să judece!! Fiecare face ce vrea şi nu ar trebui judecat! Doar că din păcate trăim într-o societate uşor depăşită. Eşti superbă!", a scris şi o fană. 

"Oamenii te vor judeca oricum ai posta. Și măicuță, și super sexy (ca aici)... Și sunt convinsă că ar avea ceva de spus și dacă nu ai posta deloc, dacă nu ai avea Instagram de exemplu. Tu să nu te înstrăinezi de sine și să fii asumată la fel ca până acum, e singura datorie pe care o ai față de tine!", se mai arată într-un comentariu. 

Andreea Bănică, decizie radicală. Vedeta vrea să facă două operații estetice

 

Andreea Bănică se poate considera o femeie împlinită: Are o căsnicie fericită, doi copii superbi și o carieră impresionantă. Unde mai pui că la cei 43 de ani pe care îi are, vedeta arată ca o puștoaică de 20. Deși susține că nu are nicio operație estetică și chiar a intrat în conflict cu fanii care o acuzau că și-a ajustat frumusețea cu ajutorul medicilor esteticieni, artista spune că abia acum a luat decizia de a beneficia de câteva intervenții. Ea își dorește două operații: mărirea buzelor și ridicarea sânilor.

„Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă”, a spus Andreea Bănică, pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel