Andreea Bănică, despre traumele din perioada copilăriei. Vedeta a crescut cu un tată agresiv: „Da, mă și bătea. Dar știam că e bolnav”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Bănică, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Bănică, sursa foto Instagram

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din România, dar puțini oameni cunosc traumele prin care ea a trecut încă de la o vârstă fragedă. 

Andreea Bănică se bucură în prezent de o carieră frumoasă în lumea muzicii și de o familie minunată, cu un soț iubitor. Dar până aici, vedeta a avut multe de îndurat chiar de la o vârstă fragedă. 


Andreea Bănică își descrie perioada copilăriei, ca fiind una frumoasă în care se juca cât era ziua de lungă cu alți copii, dar nu poate uita violențele la care a fost supusă atât mama ei, cât și ea împreună cu sora mai mare.


Tatăl vedetei era un om violent și dur, în plus consuma des alcool, iar din această cauză își descărca furia și nervii asupra familiei. 


„Eu vorbeam mai mult cu tatăl meu, deși era mult mai dur. Am învățat multe de la el, deși am și suferit mult. Când a rămas acasă, și-a deschis un magazinaș, l-a pierdut, a fost sfârșitul pentru el. A început să bea, să facă scandaluri. Am avut o copilărie frumoasă, am stat mult cu copiii pe maidan, dar am și suferit enorm. Nu e usor să stai acasă ca soție și să vină soțul să te înjure, să te bată. Și eu și sora mea am suferit, la un moment dat sora mea s-a căsătorit și am rămas eu cu mama. Mama a suferit mult. (…) Tata avea și calități, dar era dur cu mine. (…) Dacă mergea la un Festival, lua un pahar și mă făcea de râs, mă jignea. Da, mă și bătea. Dar știam că e bolnav.”, a povestit Andreea Bănică în emisiunea La Măruță. 


Vedeta spune că aceste violențe s-au accentuat mai ales după ce tatăl ei a pierdut un mic magazin care aducea un venit familiei. 


Andreea Bănică a dezvăluit că muzica a fost cel mai mare sprijin pentru ea în acea perioadă. Vedeta se refugia în pasiunea ei pentru cântat și uita de toate aceste suferințe. 


„Cântam non-stop. Nu știu cât se știe despre mine asta. Mă agățam de treaba asta pentru a uita și era singura șansă de a supraviețui. Eram cu Lucian, nu știam cât va sta, nu va sta….Nu știi… Și atunci ce făceam, cântam?”, a adăugat vedeta. 


Vedeta își aduce aminte cu lacrimi în ochi că tatăl ei și-a găsit sfârșitul tot din cauza băuturii. 


„A murit din cauza băuturii. S-a întors de la o întâlnire cu băieții. Venea pe stradă, s-a certat cu cineva. Și acea persoană i-a dat un brânci. Și a căzut cu capul de o bordură.”, a mai spus Andreea Bănică. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel