Andreea Bănică, despre planurile pentru anul 2022. Artista are o listă lungă cu dorințe: „Vreau să încep anul în forță”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Bănică, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Bănică, foto Instagram

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Ce și-a propus pentru anul 2022?

Andreea Bănică se bucură de un succes imens pe plan muzical și de o familie minunată. Pentru anul 2022 artista a făcut o listă lungă cu dorințe și speră ca acestea să îi fie îndeplinite. 


Anul 2021 nu a fost unul tocmai bun pentru artiști, care au fost nevoiți să stea departe de public și concert, iar Andreea Bănică speră ca anul care urmează să îi aducă mai multe satisfacții pe plan profesional. 


Vedeta își dorește să scoată mai multe melodii, dar în același timp să călătorească și să stea mai mult cu familia. Andreea Bănică este optimistă în ceea ce privește anul 2022 și are speranță că timpurile vor fi mai bune decât în anul care se încheie. 


"Vreau să încep anul în forță! Vreau să mă gândesc mai mult la mine, să fac și mai mult sport, să mănânc sănătos. Mai ales să mă bucur mai mult de copiii mei și de familia mea și, bineânțeles, să scot multe piese pentru fanii mei. A, da, am omis una. Vreau să călătoresc, să plec să mă plimb, să scăpăm de acest virus!", a spus Andreea Bănică pe pagina ei de Instagram.


Andreea Bănică, despre traumele din perioada copilăriei. Vedeta a crescut cu un tată agresiv: „Da, mă și bătea. Dar știam că e bolnav”


Andreea Bănică își descrie perioada copilăriei, ca fiind una frumoasă în care se juca cât era ziua de lungă cu alți copii, dar nu poate uita violențele la care a fost supusă atât mama ei, cât și ea împreună cu sora mai mare.


Tatăl vedetei era un om violent și dur, în plus consuma des alcool, iar din această cauză își descărca furia și nervii asupra familiei. 


„Eu vorbeam mai mult cu tatăl meu, deși era mult mai dur. Am învățat multe de la el, deși am și suferit mult. Când a rămas acasă, și-a deschis un magazinaș, l-a pierdut, a fost sfârșitul pentru el. A început să bea, să facă scandaluri. Am avut o copilărie frumoasă, am stat mult cu copiii pe maidan, dar am și suferit enorm. Nu e usor să stai acasă ca soție și să vină soțul să te înjure, să te bată. Și eu și sora mea am suferit, la un moment dat sora mea s-a căsătorit și am rămas eu cu mama. Mama a suferit mult. (…) Tata avea și calități, dar era dur cu mine. (…) Dacă mergea la un Festival, lua un pahar și mă făcea de râs, mă jignea. Da, mă și bătea. Dar știam că e bolnav.”, a povestit Andreea Bănică în emisiunea La Măruță. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel