Andreea Bănică, despre cei care critică și jignesc în mediul online. Ce le transmite artista haterilor

Data publicării:
Andreea Bănică, sursa foto Facebook
Descriere foto: Andreea Bănică, sursa foto Facebook

Andreea Bănică are un mesaj pentru cei care jignesc și judecă înainte de a cunoaște pe cineva. 

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din mediul online. Chiar dacă de ani buni se bucură de admirația publicului, aceasta a mărturisit că și ea are parte de comentarii negative și răutăcioase. Chiar dacă acum nu o mai afectează, spune că nu știe cum s-ar fi simțit dacă existau rețelele de socializare la începutul carierei ei. 


Andreea Bănică este foarte activă în mediul online, vorbește cu fanii și le răspunde chiar și celor care o jignesc. Deoarece vrea să demonstreze că nu este o persoană rea sau arogantă, în plus îi pasă mult de oamenii care o susțin și care îi urmăresc activitatea artistică. 


„De când mi-am făcut cont aici (acum mulți ani) am citit și răspuns personal la o mulțime de comentarii. În măsură în care timpul îmi permite, îmi place să citesc ce spuneți, intru în mesaje, trimit poze, răspund la întrebări prin mesaje vocale - îmi place să mă implic, vreau să vedeți că îmi pasa de voi, că vă respect timpul și că sunt aici pentru voi, așa cum sunteți și voi pentru mine. 


Nu sunt o sfânta, am și eu ieșiri, mă enervez daca mă simt atacata, daca cineva îmi vorbește urat, dar de cele mai multe ori comentariile și mesajele cu hate se termina cu „voiam să văd daca mă bagi în seama”, „nu asta voiam să spun”, „mi-am schimbat părerea despre tine”. Am citit și toate comentariile de la podcastul Acasă La Măruță pentru că mie chiar mi-a făcut placere să pot să vorbesc mai mult și să dau șansă oamenilor să audă ce am de spus, să mă cunoască mai bine decât o pot face printr-un story de 15 secunde sau prin prezenta la o emisiune de divertisment. Vă las aici un comentariu pe care l-am salvat de la podcast: „Pe Andreea o consideram o persoană aroganta, plină de fițe și figuranta, în acest podcast am descoperit o persoană   sensibilă, sincera, o familista convinsa, m-a impresionat în cel mai plăcut mod.”


Aceste cuvinte nu sunt valabile doar în cazul meu. Poate și eu fac greșeală asta de multe ori, dar mi-aș dori să o fac din ce în ce mai rar. Nu vă mai creați păreri preconcepute despre oameni pe care nu îi cunoașteți în adevăratul sens al cuvântului și nu aruncați cuvinte de ocara. Eu sunt puternica acum, dar nu stiu cum aș fi reacționat daca existau rețetele de socializare atunci când eram la început de cariera. 


Haideți să fim mai buni unii cu alții și să ne amitim mai des ce spunea Bocanila: „daca nu ai nimic frumos de spus, mai bine nu spui nimic.”, a scris Andreea Bănică pe Facebook. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel