Andreea Bănică, despre afecțiunea de care suferă. Ce se întâmplă cu vedeta: "Este o umflătură care..."

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Bănică, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bănică, instagram

Andreea Bănică a dezvăluit cu ce afecțiune a fost diagnosticată. 

Andreea Bănică este foarte activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, artista s-a confesat fanilor și le-a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă. Mai exact, artista a povestit că a fost diagnosticată cu diastază abdominală. Andreea Bănică a povestit pe larg cum a descoperit afecțiunea de care suferă, dar și ce trebuie să facă pentru a scăpa de ea. 

"În urma sportului, a mancatului, a dietelor mele, nu se rezolva problema abdomeniului, ceea ce pe mine ma deranja foarte mult. Mai tot timpul ma simteam balonata. O mica umflatura in partea de jos, aici. Mi s-a părt dubios, așa că am mers la medic pentru ca eu muncesc zilnic pentru o varianta mai buna a corpului meu. Am făcut aceatsp ecografie si a rezultata această diastaza. (...)", a spus artista pe rețelele de socializare.

Andreea Bănică refuză să se opereze

Artista a precizat că operația este singura soluție pentru a scăpa de boala cu care a fost diagnosticată. Cu toate astea, Andreea Bănică refuză să se opereze acum, explicând că este o operație destul de grea, pe care nu o să o facă decât atunci când o să fie cazul.

"Fiind o diastaza mica, nu o recurg la operatie prea curand. Se poate opera, este o operate de repoziționare a musculaturii, este o operatie dificila si grea. Eu nu sunt pregatita, imi este foarte frica. Sunt cea mai fricoasa persoana din lume. Pana cand nu o sa fie nevoie, nu o sa ma operez.",a mai povestit Andreea Bănică pe Instagram.

 

Andreea Bănică, motivul pentru care nu mai poate avea copii

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste. Vedeta are o carieră de succes și o familie cu care se mândrește. Artista este căsătorită cu Lucian Mitrea și au împreună doi copii minunați, un băiețel pe nume Noah, dar și o fiică, Sofia. Cu toate astea, Andreea Bănică a recunoscut că și-ar mai fi dorit un copil, însă consideră că vârsta nu îi permit acest lucru. 

''Dacă aș mai fi avut 25 de ani sau 26 de ani, cu siguranță aș mai fi făcut un copil, pentru că mi-aș fi dorit trei copii. Am depășit această vârstă, chiar și 30 de ani am depășit, chiar și 40 de ani am depășit și atunci nu mai este cazul de un alt copil în viața noastră.

Vreau să ne ocupăm foarte bine și să fim cât mai aproape de copiii noștri, de cei pe care îi avem, și să nu simtă lipsa noastră mai niciodată, deși este destul de greu, dar încercăm'', a declarat Andreea Bănică pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel