Andreea Bănica, de 4 ani mămică de băiat: "La 38 de ani nu mi-am imaginat..."

Data publicării:
Andreea Bănica, instagram
Descriere foto: Andreea Bănica, instagram

Sărbătoare mare în familia Andreei Bănică. Mezinul familiei a împlinit 4 ani, iar cu această ocazie, fericita mămica i-a transmis și un mesaj emoționant fiului ei.

Ziua de 16 noiembrie este extrem de specială pentru îndrăgita cântăreața Andreea Bănică, pentru că este ziua în care s-a născut fiul ei, Noah-Andrei. Chiar dacă nu a putut să îi ofere o petrecere mare, din cauza pandemiei, vedeta l-a sărbătorit acasă cu multă bucurie. Extraordinar de emoționată, vedeta a postat și un mesaj pe paginile personale de socializare alături de mai multe fotografii cu Noah-Andrei când era micuț: "Te iubesc până la cer și înapoi, Noah-Andrei! Nu există nimic altceva ce pot spune ca să exprim mai bine ce simt din toată inima. La 38 de ani nu mi-am imaginat că voi deveni din nou mămică, cu atât mai puțin de băiat. Ai fost o mare surpriză în viața noastră și ne-ai dăruit toată fericirea din lume! Ne-ai făcut familia completă!  La multi ani fericiți!", a scris Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel