Andreea Bănică, confesiuni dureroase. Drama trăită de artistă: ”Am crescut cu certuri, cu scandaluri, cu bătăi”

Data publicării:
Andreea Bănică, sursa foto Facebook
Descriere foto: Andreea Bănică, sursa foto Facebook

Andreea Bănică a făcut dezvăluiri cutremurătoare din carieră, dar și din viața personală. Artista a trăit o adevărată dramă. 

Andreea Bănică a trecut printr-o dramă cumplită. Recent, artista a fost invitată în cadrul unui podcast susținut de Alexandra Ungureanu, acolo unde a făcut mărturisiri neștiute despre carieră, dar și despre viața personală. Vedeta și-a deschis sufletul și a povestit cât de greu a fost drumul spre succes. Andreea Bănică a muncit din greu și și-a dedicat tot timpul pentru muzică. Totodată, Andreea Bănică a recunoscut că a avut parte de multe momente grele în timpul repetițiilor, dar și de certuri și bătăi. 

”Am crescut cu certuri, cu scandaluri, cu bătăi. Atunci când cântam despre cer, trebuia să arăt cer. Dacă nu arătam cer și arătam pământ din greșeală, nu vrei să știi cum mi-o luam. Multe din aceste lucruri m-au ajutat ca om, m-au făcut puternică, dar în același timp mi-au creat frustrări și probabil că, la un moment dat, trebuia să apelez și eu la un specialist, care să mă ajute să trec peste acea perioadă. Nu am avut timp. Sunt foarte multe adunate și e foarte greu. Trebuie foarte mult timp pentru asta”, a mărturisit Andreea Bănică.

 

Fiica Andreei Bănică îi moștenește talentul!

 

După muncă și răsplată!  Acum, Andreea Bănică se declară o femeie împlinită, dar și o mămică mândră. Artista a declarar că fiica ei, în vârstă de 12 ani, este foarte talentată și îi moștenește pasiunea pentru muzică. 

 

 ”Eu mi-am dorit să fiu mamă, în adevăratul sens al cuvântului. Știu că poate nu îndeplinesc toate calitățile unei mame, însă, îmi doresc să fiu acolo. Am lipsit de foarte multe ori în momentele speciale, chiar și la primul moment al Sofiei pe scenă. Eram la un concert, chiar nu aveam ce să fac. M-a sunat de la spectacol și mi-a zis că are mari emoții și am avut eu și mai mari decât ea, am trăit și mai intens decât ea. De mine uitasem complet, mă gândeam doar la ea. Mi-am reproșat tare mult că nu sunt acolo”. ,a mai spus artista.

 

Citește și: Andreea Bănică, despre primii bani câștigați din muzică. Vedeta a cântat pentru suma de 8 lei

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel