Andreea Bănică a renunțat la sutien. Artista s-a bucurat de zăpadă, fără inhibiții

Data publicării:

Andreea Bănică s-a bucurat de zăpadă, fără grija sutienului. Vedeta și-a etalat formele senzuale în toată splendoarea.

Andreea Bănică pune foarte mare preț pe imagine. la 42 de ani, mamă a doi copii, artista reușește să arate impecabil și nu se sfiește să o arate. Cum vremea nu îi permite să își etaleze rochițe decoltate  sau costume de baie, vedeta a găsit modalitatea de a se proteja de frig și de a rămâne sexy: a renunțat la sutien, lăsând formele voluptoase să iasă în evidență. Artista a ieșit afară, la zăpadă, unde frigul a scos în evidență atuurile.

 

 

Ce spune Andreea Bănică despre operațiile estetice

 

Aspectul tânăr al artistei a stârnit curiozități printre internăuți, care se întreabă dacă nu cumva aceasta a apelat la intervenții chirurgicale. 

 

Recent, un fan indiscret i-a cerut cântăreței să posteze o fotografie cu ea, înainte de presupusele operații estetice, lucru care a deranjat-o pe Andreea Bănică.

„Deja asta sună a răutate! Oricând vreți, sunt dispusă să mă vadă orice doctor estetician să vă spună ceea ce nu vreți să auziți. Probabil că într-o lume plină de femei operate (bravo lor) e greu să se mai găsească câte una neoperată!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

 

Mai mult, vedeta le-a dat de înțeles fanilor că nu scoate din calcul varianta de a apela la chirurgia estetică pe viitor, dar spune că deocamdată este foarte mândră de cum arată. 

„Când voi intra și eu în rândul celor operate ce o să mai spuneți? Nu am operații și sunt tare mândră că am ajuns la 42 de ani așa frumos și simplu”, a continuat artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel