Andreea Bănică a împodobit deja bradul. Ce culoare atipica a ales

Data publicării:

Suntem în pragul sărbătorilor, astfel că, deja în unele case bradul a fost deja împodobit. Este și cazul Andreei Bănică care a ales anul acesta o singură culoare pentru decorațiunile din brad.

Bucurie mare în casa Andrei Bănică! Un moment special şi magic pe care-l trăim cu toţii în preajma sărbătorilor este împodobitul bradului. Globuleţe, beteală, cadouri... sunt doar câteva dintre "accesoriile" folosite pentru un astfel de eveniment. În timp ce juniorii săi își pregătesc ghetuțele pentru ca Moș Nicolae să le lase cadourile, Andreea Bănică a împodobit bradul. Anul acesta, artista a ales decorațiunile într-o singură culoare: roz.

Măndră tare de cum a ieșit totul, artista a ținut să împărtășească și cu fanii primele imagini cu bradul împodobit, spunând că cei mici au ales această culoare, iar ea le-a făcut pe plac: "Am împodobit braduțul! După o zi întreagă de lucrat și negociat, suntem foarte fericiți cu ce a ieșit! Copiii și-au dorit braduțul roz anul acesta, așa că le-am făcut pe plac", a spus Andreea Bănică pe instagram.

Și fanii au fost încântați de rezultat și au complimentat-o pe artistă: "WOW, foarte frumos! / Superb! / Doamne, cât este de frumoas! Absolut superb, minunat! Nu credeam că roz arată bradul atât de bine", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel