Andreea Bănică a anulat un concert din cauza problemelor de sănătate. Ce s-a întâmplat cu artista

Data publicării:
Andreea Bănică, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Bănică, sursa foto Instagram

Andreea Bănică are probleme de sănătate. Ce mesaj a transmis artista pe rețelele de socializare?

Chiar dacă seara trecută, Andreea Bănică a fost prezentă în platoul celor de la „Xtra Night Show”, situația artistei s-a înrăutățit peste noapte. Astăzi, vedeta ar fi trebuit să susțină un concert online alături de Prestige Orchestra, dar din cauza problemelor de sănătate a fost nevoită să amâne totul. Anunțul a fost făcut chiar pe pagina de Instagram a artistei. 


„Din păcate, din cauza unei probleme de săntate nu voi reuși să susțin în această seară evenimentul pe care îl aveam planificat. Mi-a fost foarte greu să iau această decizie pentru că toată viața am fost obișnuită să cânt în orice condiții, fără să spun nu: cu febră 40, la -10 grade, pe ploaie, însărcinată, supărată, mi-am respectat orice promisiune”, a scris Andreea Bănică pe InstaStory.


Chiar dacă nu a dat detalii despre problemele cu care se confruntă, artista le-a promis fanilor că va reveni cu vești despre stare ei de sănătate și le-a mulțumit tuturor celor care îi sunt mereu aproape. 


„De data asta însă este o stare care nu îmi permite să fac asta și mi-aș fi dorit mult ca atunci când voi cânta din nou, după atât timp, să fiu în cele mai bune condiții și în cea mai bună formă a mea”, a explicat artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel