Andreea Bănică a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu artista

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Bănică, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Bănică, sursa instagram

Andreea Bănică a ajuns de urgență pe patul de spital. Artista și-a îngrijorat fanii după ce s-a fotografiat cu branula în mână.

Fanii Andreei Bănică dunt îngrijorați, după ce artista a ajuns pe patul de spital. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu faanii tot ce se întâmplă în viața ei. În urmă cu puțin timp, vedeta s-a fotografiat pe patul de spital, în timp ce i se administra o perfuzie. Momentan, Andreea Bănică nu a oferit detalii în legătură cu starea ei de sănătate.

Nu este prima dată când Andreea Bănică ajunge pe mâna medicilor. În urmă cu mai multe luni, vedeta a ajuns din nou la spital, cel mai probabill din cauza oboselii. Problemele de sănătate și-au spus cuvântul, fiind nevoită să anuleze chiar și evenimentele pe care le programase în acea perioadă. Artista a dezvăluit că se simte foarte rău și că nu se simțea deloc în stare să încânte publicul așa cum se cuvine.

Andreea Bănică le-a spus fanilor de pe Instagram că niciodată nu a ajuns să își anuleze un eveniment și a cântat în tot felul de condiții, însă de această dată a fost o excepție critică.

„Mă pregătesc pentru eveniment, sper că și voi sunteți pregătiți. Pentru cei care spun că viața artiștilor este ușoră, ei bine nu este ușoară deloc. Este foarte frumoasă, într-adevăr, cu suișuri și coborâșuri, cum m-am simțit săptămâna trecută. După cum știți, m-am simțit extraordinar de rău și nu am mai putut să țin acest concert. Deși, eu țineam concertele mele indiferent cum, cu temperatură, nu vă spun...Important e că astăzi sunt bine, mi-am revenit repede și am fugit să mă aranjez.”, spunea Andreea Bănică pe Instagram.

După ce Andreea Bănică le-a povestit fanilor că nu se simte rău, aceștia s-au gândit la o posibilă sarcină. Artista a ținut să clarifice imediat situația.

„M-au amuzat mesajele unora dintre voi care m-ați întrebat dacă sunt însărcinată. Nu sunt. Nu mai este cazul. Au trecut ani mulți, avem doi copii minunațipentru care trebuie să alocăm tot timpul și atenția din lume. Cu cât ai mai mulți copii cu atât se înjumătățește timpul petrecut cu ei și pentru ei... și cu siguranț nu le poți acorda atenția necesară. Eu văd cum este la noi. Mi se pare că niciodată nu suntem sufcient de mult cu ei”, a mai spus Andreea Bănică pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel