Andreea Bănică, motivul pentru care nu va merge la Înviere: „Este o fericire mare pentru mine”

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Bănică, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bănică, Instagram

Andreea Bănică a dezvăluit motivul pentru care nu va merge la Biserică de Paște.

Andreea Bănică este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, artista le-a mărturisit că nu va ajunge la Biserică de Paște Vedeta se bucură de venirea sărbătorilor Pascale, mai ales că va petrece timp prețios alături de familie. 

„A venit sezonul Paștelui. Vai de mama noastră ce ne așteaptă! Trebuie să înroșim ouăle și fiecare copil vrea în felul lui să facă asta, să le măzgălească, să le spargă. Anul acesta vom merge la Eforie, deoarece este atfel decât în București. Nu știu de ce este așa, probabil că este locul meu natal și este liniște, nu nebunie de sezon”, a povestit Andreea Bănică.

Andreea Bănică: „Eu nu cred că voi ajunge la biserică pentru că…”

Andreea Bănică le-a mărturisit fanilor că nu va merge la Înviere deoarece va avea concert în Bulgaria. Cu toate astea, artista speră că poată ajunge la o biserică în prima zi de Paște.

„Eu nu cred că voi ajunge la biserică pentru că voi cânta în Bulgaria. Este o fericire mare pentru mine și se pare că m-au chemat bulgarii să le cânt. Pe 23 seara cânt, dar mă întorc în noaptea aceea și poate ajung totuși la biserică dimineață, măcar atunci”, a mai spus artista.

Andreea Bănică, REACȚIE dură, după ce a fost criticată de fani

Andreea Bănică se poate mândri cu un fizic de invidiat și un ten aproape perfect, la 43 de ani. Deși vedeta își dă tot interesul pentru a se menține cât mai tânără, nu toții fanii apreciază acest lucru. Recent, artista a fost criticată pe rețelele de socializare, pentru faptul că și-ar fi schimbat total fizionomia.

''Nu știu ce să mai zic, dar cu operațiile astea estetice, vă schimbați aproape total fizionomia și părerea mea, arătai mai bine înainte.. lăsați timpul să-și facă treaba, artistele de mai demult nu mai apelau imediat la bisturiu(Marina Voica)..fiecare vârstă are frumusețea ei..ca și artistă, te ador..'', este comentariul făcut de un fan, potrivit Spynews.

Ce replică a dat Andreea Bănică

Vedeta nu pare prea afectată de gurile rele, dar totuși spune că nu a apelat la nicio operație estetică.

''Vai, mă simt minunat și mai frumoasă ca oricând, nu mai spun recunoscătoare pentru ce este mai frumos în viața mea. Ce să-i faci? Asta este viața! Pentru unii ciumă, pentru alții mumă! Nu mai puteți voi de operațiile mele estetice pe care nu le am. Știți ce? Dacă arăt bine fără operații sunt mai mândră și mai puternică pe zi ce trece! Voi nu aveți decât să credeți ce vreți, important este cum și ce cred eu despre mine restul? Nu contează!'', a fost răspunsul Andreei Bănică.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel