Andreea Bălan, suferință în dragoste. Cum a trecut peste divorțul de George Burcea: „Mă durea tot corpul cât de mult sufeream”

Andreea Balan, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Balan, foto Instagram

Andreea Bălan și-a deschis sufletul și a vorbit despre suferințele din dragoste, despre cum le-a depășit și cum vede viitorul.

Andreea Bălan a avut multe încercări din partea vieții. A pășit pe scena muzicală de la vârstă fragedă. A cunoscut rapid succesul și și-a dedicat tinerețea concertelor și publicului. În viața privată. artista a încercat să construiască o familie. Are două fetițe superbe și un divorț cu scandal, care a avut loc la doar un an de la nuntă. Despărțirea de actorul George Burcea părea că o va devasta pe artistă, care spune însă că știe cum să treacă peste suferință. De asemenea, ea nu consideră că are ghinion în dragoste, ci doar niște lecții din care a învățat multe. 


„Întotdeauna când sunt jos, când sunt momente în care mai plâng, au fost momente foarte nasoale și mă durea tot corpul cât de mult sufeream, întotdeauna mi-am spus că și mâine e o zi, timpul vindecă durerea, timpul ștergea durerea. Chiar dacă plângi o zi, două sau o noapte, e foarte bine să plângi, să te descarci. Nu mi-a plăcut niciodată să schimb partenerii, mereu am fost statornică și am cautat stabilitate. Nu cred că am avut ghinion în dragoste. Viața mea e expusă și am fost despărțită de trei patru ori. Dacă punem prima iubire și până în prezent au fost puține despărțiri. Nu consider că am avut ghinion, consider că așa a fost să fie. Am întâlnit oameni în diferite stadii ale vieții lor, nu am reușit să ne aliniem, eu mereu am avut un stadiu mai avansat. Eu mereu am fost cu un pas înaintea partenerilor mei”, a spus Andreea Bălan, la „Xtra Night Show”, la Antena Stars.

 

În prezent, Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint. Vedeta spune că nu își face planuri deocamdată și lasă viața să o surprindă. 

 

 „Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile”, a mai spus Andreea Bălan la „Xtra Night Show”.

Artista nu se grăbește să se recăsătorească prea curând și ia în calcul să nu mai îmbrace rochia de mireasă vreodată.

Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se întâmplă să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine”, a mai spus vedeta.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 10 apr 2021, 09:26 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience