Andreea Bălan și Victor Cornea, vacanță de vis în Laponia, alături de fetițele artistei: „Suntem foarte fericiți” / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Andreea Bălan
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Andreea Bălan

Andreea Bălan și Victor Cornea au plecat împreună într-o vacanță de vis în Laponia, țara lui Moș Crăciun. Cei doi nu au plecat însă singuri, ci însoțiți de cele două fetițe, Ella și Clara, dar și de mama acesteia.

Andreea Bălan radiază de fericire. Artista formează o frumoasă poveste de dragoste împreună cu jucătorul de tenis Victor Cornea. Cei doi au pornit într-o călătorie de vis în Laponia, țara lui Moș Crăciun, alături de cele două fetițe ale artistei, Ella și Clara, precum și mama Valeria.

„Am plecat în Laponia, cu multe bagaje. E prima vacanță în 5!”

Artista a împărtășit pe rețelele sociale momentul special al primei vacanțe în formula de cinci.

„Ziua cea mare a venit. Am plecat în Laponia, cu multe bagaje. E prima vacanță în 5! Suntem foarte fericiți că, în sfârșit, îl vom întâlni pe Moș Crăciun”, a împărtășit artista cu fanii ei.

„Astăzi este ziua cea mare în care îl vom întâlni pe Moș Crăciun. Asta dacă reușim să ajungem prin nămeți. A venit mașina să ne ia și cu fericire în glas mergem la Moș Crăciun. (...) Mergem la reni, mergem la Moș Crăciun”, a mai spus Andreea Bălan.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

„Am mers cu sania pe un lac înghețat și apoi am dat de mâncare renilor Moșului”

Andreea Bălan, Victor Cornea și micuțele Ella și Clara s-au întâlnit astăzi, 4 decembrie, cu Moș Crăciun. Dimineața lor a început devreme, iar după un mic dejun copios, au pornit spre căsuța Moșului. Călătoria lor a inclus o experiență unică pe un lac înghețat, unde au călătorit cu sania și au avut ocazia să ofere mâncare renilor.

„Azi este ziua cea magică în care ne întâlnim cu Moș Crăciun în Laponia. Suntem tare fericiți și emoționați că trăim aceste momente. Ne-am trezit devreme și după un mic dejun copios am plecat spre căsuța Moșului nostru drag. Am mers cu sania pe un lac înghețat și apoi am dat de mâncare renilor Moșului. După un traseu magic prin pădurea fermecată, Clopoțică ne-a așteptat și ne-a condus în căsuța lui”, a scris Andreea Bălan pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Citește și: Andreea Bălan „dă din casă” de la Vlad Cornea. Unul dintre părinții sportivului a fost surprins în poză

„Dragă Ella, eu știu despre tine că ești o fetiță ordonată, o fetiță cuminte, o fetiță care are grijă de cei din jurul ei”, i-a spus Moș Crăciun Ellei.

Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, are un copil dintr-o altă relație

Andreea Bălan este fericită pentru că iubitul ei se înțelege de minune cu fetițele ei, Clara și Ella, însă puțini știu faptul că și Victor are un copil, un băiat în vârstă de 10 ani, pe nume Luca, dintr-o relație anterioară.

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă… Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră! Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București și a ales să joace fotbal, nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin”, a mărturisit Victor Cornea pentru cancan.ro

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel