Andreea Bălan și Victor Cornea s-au căsătorit în secret? Documentul în care artista îi poartă numele de familie al sportivului

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram

Andreea Bălan a făcut publică o fotografie cu un document în care îi poartă numele partenerului său, Victor Cornea.

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de aproape un an și pare că se înțeleg de minune. Cei doi sunt de nedespărțit. Artista îl însoțește peste tot pe jucătorul de tenis și îi este alături la fiecare competiție sportivă.

Cei doi și-au început anul cu o vacanță în Australia, acolo unde jucătoru de tenis a participat la Australian Open. După ce s-au întors, cei doi și-au făcut bagajele și au plecat în Grecia, acolo unde sportivul se pregătește intens pentru meciul României din Cupa Davis cu Grecia, care va avea loc între 3 și 4 februarie, în Liossia Olympic Sports Hall din Atena. 

Artista postează mereu imagini cu Victor Cornea, însă de această dată ea a publicat o fotografie cu legitimația care îi permite accesul pe arena sportivă, pe care scria Andreea Cornea Bălan, nu Andreea Bălan, așa cum ne obișnuia artista chiar în urmă cu doar o lună.

Sursă foto: Instagram/Andreea Bălan

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă cei doi s-au căsători în secret. Cu toate acestea, Andreea Bălan și Victor Cornea nu au oferit nicio declarație cu privire la acest subiect.

Victor Cornea, prima reacție, după ce oamenii au acuzat-o pe Andreea Bălan că s-ar ține „scai” de el

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt de nedespărțit, motiv pentru care gurile rele au spus că artista l-ar fi „sufocat” pe jucătorul de tenis. Mai mult, cel care se știa că îi este antrenor acestuia a declarat ironic faptul că vedeta îndeplinește astăzi mai multe funcții, precum ar fi cea de manager. "Nu sunt în Australia, pentru că este prea departe și nu era sigură participarea. În plus, antrenor și manager îi este Andreea Bălan", a declarat Marius Vecerdea, pentru mediafax.ro. Pe această cale, Victor Cornea le-a oferit tuturor o replică.

„Antrenorul meu este Andrei Cociașu și lucrăm împreună de câțiva ani buni de zile cât timp mă aflu în România. El a fost alături de mine la Wimbledon și la US Open anul trecut. În ultimii zece ani, am călătorit în mare parte singur, iar prezența Andreei, atunci când îi permite programul, este un imens bonus emoțional pentru mine la acest nivel, fiind trup și suflet alături de mine”, a spus Victor Cornea, într-o sesiune de întrebări cu fanii săi, pe Instagram.

Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea

Invitată în emisiunea Xtra Night Show, de pe Antena Stars, Andreea Bălan a povestit cum l-a cunoscut pe Victor Cornea. „Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (nr. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj „Felicitări, Andreea, ești genială”. Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu „Ce frumoasă sunt”, că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim”, a povestit Andreea Bălan la Xtra Night Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel