Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-ar fi despărțit. Motivul care ar fi dus la ruptură

Data publicării:
Andreea Bălan și Tiberiu Argint, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Bălan și Tiberiu Argint, sursa foto Instagram

Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-ar fi spus adio. De cât timp erau împreună cei doi?

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din țară. A cunoscut succesul de la o vârstă fragedă și s-a bucurat de aprecierea publicului. Chiar dacă pe plan profesional poate spune că este împlinită și fericită, pe plan amoros aceasta a trecut prin multe greutăți. 


După divorțul de George Burcea, cu care are împreună două fetițe minunate, Andreea Bălăn și-a găsit alinarea în brațele lui Tiberiu Argint. Chiar dacă au ținut totul departe de lumina reflectoarelor, cei doi s-au afișat împreună iar toată lumea ar fi crezut că vor ajunge în fața altarului. 


Potrivit unor surse, citate de CANCAN.RO cei doi ar fi pus punct relației și ar fi decis să meargă pe drumuri separate. Niciunul nu a oferit detalii despre acest subiect, dar potrivit sursei citate anterior, totul ar fi pornit de la certurile care au avut loc în ultima perioadă. 


Tiberiu Argint nu ar fi îmbrățișat ideea de căsătorie și familie cu mulți copii, iar asta ar fi dus la certuri și discuții mai aprinse, precizează CANCAN.RO


George Burcea și Andreea Bălan au finalizat procesul de divorț după un an de la despățire. 


Cei doi au anunțat că se desprat la doar câteva luni de la nuntă, iar asta a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Procesul de divorț a ținut un an de zile, dar acum totul a luat sfârșit. 


Ce spune actorul despre mariajul cu frumoasa Andreea Bălan 


”Din prima căsnicie am învățat că dacă nu iese din prima, încearcă și a doua oară. Nu cred că există greșeli pe pământ, dar în schimb există lecții, cu cât înveți mai multe lecții cu atât poți fi mai bogat, mai împlinit și mai fericit. În ceea ce privește divorțul, procesul a durat așa de mult pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate, aș putea spune că așa mult prea prea distorsionate față de adevăr”, a spus George Burcea la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel