Andreea Bălan, prima reacție după ce George Burcea a acuzat-o că și-ar fi maltratat câinele: „neștiind că-l va folosi pe săracul animal...”

Andreea Bălan a avut o primă reacție, după ce George Burcea a acuzat-o că nu ar fi avut grijă de cățelul lor.

George Burcea și Andreea Bălan sunt la cuțite, chiar și după divorț.  Recent, actorul i-a adus acuzații grave fostei soții. Mai exact, George Burcea a reclamat-o pe artistă la Protecția Animalelor. Acesta își acuză fosta soție că l-ar fi maltratat pe Jack, labradorul adoptat în timpul căsniciei lor, pe care aceasta nu a vrut să i-l înapoieze.  George Burcea susține că patrupedul are mai multe răni și plăgi deschise pe întregul corp.

George Burcea, acuzații grave la adresa Andreei Bălan

George Burcea a publicat și pe rețelele de socializare câteva fotografii și filmulețe cu rănile de pe corpul cățelului. Ulterior, se pare că animalul a fost dus la medicul veterinar și urmează să fie luat în curând din casa Andreei Bălan. 

 

Actorul a mărturisit că s-a rugat în repetate rânduri de fosta soție să îi dea cățelul, însă aceasta a refuzat.

 „Așa arată un câine de persoană publică!”, a spus, ironic, George Burcea

„Probabil unii dintre voi știu cã am avut un Labrador pe nume Jack. L-am cumpărat în 2015, pentru că stand la curte și fiind iubitor de animale, era momentul perfect pentru el. L-am îngrijit pânã în anul 2020, când m-am mutat.

Deși stăteam într-un apartament cu 3 camere, iar cățelul avea 35 kg, am dorit în nenumărate rânduri să-l iau, dar nu mi s-a permis de către ,,proprietara și mama acesteia”. Până acum două luni am tot insistat să-l iau și am și vorbit cu 20 de persoane să-l țină la curte, tocmai pentru a avea mai mult spațiu.”, și-a început George Burcea mesajul.

George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor

„Un prieten bun a fost de acord, dar iarăși m-am lovit de refuz. Asta până într-o zi când i-am făcut o filmare și am transmis casei/stapanei că voi da acest filmuleț la protecția animalelor. Inițial a spus NU, dar după 3 săptămâni a cedat. Așa arată un labrador de persoană publică. Așa arăta un Labrador de 7 ani ( e ziua lui pe 10.05), în momentul în care l-am luat de acasă. 

Spuneți-mi, vă rog, cum vi se par vouă aceste poze și cum credeți că a fost tratat. El este așa de peste 1 an, cu reveniri scurte în ceea ce privește sănătatea lui. Acum e bine. E la doctor de o săptămână, iar mai apoi va merge la o curte mare și plină de copii.”, a scris George Burcea în mediul online, alături de imaginile cu patrupedul.


Reacția Andreei Bălan


‘’Jack este câinele familiei, cumpărat de mine acum 7 ani și crescut în curtea casei mele. De 6 luni are o dermatită care necesită tratament riguros. El trebuie uns, zilnic, cu diferite unguente, lucru pe care eu, mama mea și șoferul nostru l-am făcut de la aflarea diagnosticului. Totodată când e sub tratament, nu trebuie să fie în preajma copiilor. Nu s-a pus problema în ultimii 2 ani să fie ‘’dislocat’’ deoarece Ella și Clara îl iubesc foarte mult. Acum, fiind implicată în mai multe proiecte TV, l-am rugat pe tatăl fetelor mele să se ocupe de el și i l-am oferit fără rețineri... neștiind că-l va folosi pe săracul animal bolnav în postări și că va face insinuări legate de starea de sănătate a cățelului. Noi îl iubim foarte mult pe Jack, iar eu mi-am asumat toate tratamentele și vizitele la veterinar încă din prima zi a lui în casa noastră, indiferent de costuri și a fost îngrijit ca orice alt membru al familiei, așa cum avem grijă și de pisica, broscuțele și papagalul familiei’’, a spus Andreea Bălan pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 03 mai 2022, 20:07 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience