Andreea Bălan, pregătită să meargă în fața altarului alături de noul iubit. Cum s-a dat de gol frumoasa artistă

Data publicării:
Andreea Bălan și Tiberiu Argint, colaj foto, sursa Instagram
Descriere foto: Andreea Bălan și Tiberiu Argint, colaj foto, sursa Instagram

Chiar dacă până acum nu a avut parte de prea mult noroc în dragoste, Andreea Bălan este mai pregătită ca niciodată să iubească din nou. Ce planuri are blondina alături de noul iubit?

Chiar dacă și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, Andreea Bălan și Tiberiu Argint trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au o relație cât se poate de serioasă, iar artista radiază de fericire de când l-a cunoscut pe tânărul afacerist. Chiar dacă nu vor să vorbească despre relația lor sau planurile de viitor, artista a scăpat un detaliu foarte important. 


Andreea Bălan și Tiberiu Argint au planuri de nuntă 


Frumoasa artistă a scăpat un detaliu foarte important despre planurile de viitor cu noul iubit. Sora afaceristului a postat pe Instagram o fotografie cu Andreea Bălan și a scris în descrierea pozei „cumnățele”. Artista nu s-a putut abține și a distribuit și ea fotografia pe InstaStory, iar fanii au remarcat imediat detaliul din descriere. Cert este că lucrurile sunt seriose, iar Andreea Bălan este mai pregătită ca niciodată să ajungă în fața altarului. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel