Andreea Bălan o susține pe Alina Sorescu în procesul de divorț cu Alex Ciucu: „Copiii stau cu mama”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Alina Sorescu și Andreea Bălan, instagram/colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Alina Sorescu și Andreea Bălan, instagram/colaj foto

Andreea Bălan intervine  în procesul de divorț al Alinei Sorescu cu Alex Ciucu.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au mai apărut împreună în spațiul public de mai bine de un an de zile. Acest lucru a stârnit numeroase controverse legate de o eventuală separare. Cu toate astea, cei doi nu au vrut să comenteze nimic legat de acest subiect. Acum, se pare că  a apărut și dovada clară că cei doi au decis, într-adevăr, să divorțeze și să meargă pe drumuri separate. 

Ulteior, Alina Sorescu a făcut anunțul oficial.

"Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am tinut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță prezidințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum.

Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare", a scris Alina Sorescu pe pagina sa de Facebook.

Andreea Bălan o susține pe Alina Sorescu în procesul de divorț cu Alex Ciucu

La scurt timp după ce Alina Sorescu a confirmat divorțul de Alex Ciucu, tot mai multe vedete i-au transmis mesaje de încurajare. Printre aceștia se numără și Andreea Bălan, care i-a transmis faptul că, indiferent de situație, copiii trebuie să rămână cu mama. Mai mulți internauți au fost de acord cu acest lucru.

 „Copiii stau cu mama! ”, a fost comentariul Andreei Bălan la postarea Alinei Sorescu.

Val de mesaje după anunțul Alinei Sorescu. Designerul Alexandru Ciucu, pus la zid: Rușine! Ce tată...

În urma postării artistei, fanii au lăsat sute de mesaje:

- "Copiii sunt ai mamei, orice ar spune legea pămînteană! Nu te lasa doborâtă de nimic! Luptă cât poți si păstrează-ți copiii! Doamne ajută!"

- "Rușine soțului! Mult succes Alina! Doamne ajută!"

- "Ce tată....oare ce sunt femeile în ochii bărbaților cu bani? Mașini de făcut copii și cam atât.....luptă, luptă..... te port în rugaciunea mea!"

- "Dumnezeu să te ajute să îți poți lua fetițele. Ele trebuie să stea cu mama lor. Mult succes îți doresc"

- "Sincer, îmi pare rău că dintr-un basm s-a ajuns în situația asta. As vrea să cred că Alexandru Ciucu își va păstra calitatea de domn și vă respecta faptul că fetițele trebuie sa rămână cu mama lor iar el sa rămână acel tată minunat respectand-o pe mama copiilor săi indiferent de relația tensionată dintre ei. Multă înțelepciune îi doresc domnului Ciucu și putere doamnei Alina Sorescu"

- "Nu pot să cred că un bărbat poate să divorțeze de o așa femeie frumoasă, inteligentă și delicată care NU a avut pătată imaginea cu nimic!! Alina dragă, fii puternică"

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel