Andreea Bălan, mai îndrăgostită ca niciodată. Cum s-a fotografiat artista alături de noul iubit

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Bălan a petrecut clipe de neuitat alături de bărbatul care a intrat în viața ei, după despărțirea de George Burcea.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Andreea Bălan a plecat într-o escapadă romantică alături de noul ei iubit, Tiberiu Argint. Deși divorțul de George Burcea a afectat-o terbibil pe artistă, Andreea Bălan a dat dovadă de putere reușind chiar să iubească din nou. 

Andreea Bălan, escapadă romantică la munte

Artista și-a lăsat cele două fetițe în grija bunicii și a plecat la munte alături de noul ei iubit, Tiberiu Argint, dar și împreună cu câțiva prieteni. Fascinați de peisajul parcă desprins din basme, cei doi s-au îmbrățișat dându-și frâu liber sentimentelor. Momentul a fost imortalizat de Andreea Bălan și postat pe rețelele de socializare. 

În fotografie postată de Andreea Bălan pe rețelele de socializare se poate observa cât de bine se simte artista în brațele noului bărbat din viața ei, drept dovadă stând chiar zâmbetul larg pe care l-a afișat artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel