Andreea Bălan, ipostază provocatoare în lenjerie intimă. Cum s-a fotografiat iubita lui Tiberiu Argint/ FOTO

Data publicării:

Andreea Bălan și-a luat prin suprindere fanii cu o fotografie inedită în costum de baie. 

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pe lângă vocea care a consacrat-o, frumoasa blondină își uimește fanii și cu tot felul de ipostaze provocatoare. Andreea Bălan este conștientă de atuurile sale, astfel că nu ezită nicio clipă să le arăte și fanilor cât de bine arată.

Chiar dacă este mai tot timpul ocupată cu cele două fetițe, artista are mare grijă de felul în care arată, iar acest lucru se poate observa cu ușurință.

Andreea Bălan a încins internetul cu o ipostază incendiară!

Recent, Andreea Bălan și-a uimit fanii cu o nouă ipostază provocatoare. Artista le-a arătat din nou admiratorilor săi pe rețelele de socializare cât de bine arată chiar și după ce a născut două fetițe superbe. Nu-i de mirare acest lucru, mai ales că Andreea Bălan are mare grijă de corpul ei, motiv pentru care are un program pe care îl respectă cu strictețe, mănâncă sănătos și se odihnește cât de mult poate.

Artista s-a fotografiat, în oglindă, într-o lenjerie intimă extrem de sexy, care îi pune în evidență corpul perfect, ca tras prin inel.

 

Câți bani câștigă Andreea Bălan pentru o oră de show

 

Andreea Bălan și Petrișor Ruge fac echipă de câțiva ani buni. Cei doi artiști s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii „Dansez pentru tine”, acolo unde cântăreața și-a descoperit vocația pentru dans. De atunci, cei doi realizeaza diverse coregrafii pentru spectacolele Andreei, dar și pentru diverse evenimente private, nunți sau alte ocazii speciale. 

Tariful perceput de cei doi artiști pentru un program de dans este de 1900 de euro, adică aproximativ 9.375 lei pentru o oră de show, potrivit Cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel