Andreea Bălan, ipostază fierbinte. Artista a renunțat complet la inhibiții/ FOTO

Data publicării:

Andreea Bălan a renunțat complet la inhibiții și s-a fotografiat într-o ipostază incendiară, cum doar iubitul ei o poate vedea.

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pe lângă vocea care a consacrat-o, frumoasa blondină își uimește fanii și cu tot felul de ipostaze fierbinți, care ridică temperatura în termometre. Andreea Bălan este conștientă de atuurile sale, astfel că nu ezită nicicio clipă să le arăte și fanilor cât de bine arată.

Chiar dacă este mai tot timpul ocupată cu cele două fetițe, artista are mare grijă de felul în care arată, iar acest lucru se poate observa cu ușurință.

Andreea Bălan a încins internetul cu o ipostază incendiară!

Recent, Andreea Bălan și-a uimit fanii cu o nouă ipostază provocatoare. Artista le-a arătat din nou admiratorilor săi pe rețelele de socializare cât de bine arată chiar și după ce a născut două fetițe superbe. Nu-i de mirare acest lucru, mai ales că Andreea Bălan are mare grijă de lul în care arată, motiv pentru care are un program pe care îl respectă cu strictețe, mănâncă sănătos și se odihnește cât de mult poate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel