Andreea Bălan, enervată la culme: Nu va rămâne sigur așa

Data publicării:
Descriere foto: George Burcea și Andreea Bălan, pe vremea când formau un cuplu. Foto Instagram
Descriere foto: Descriere foto: George Burcea și Andreea Bălan, pe vremea când formau un cuplu. Foto Instagram

Andreea Bălan reacționază, după ce instanța a decis ce pensie alimentară trebuie să plătească fostul ei soț.

După doi ani de când nu mai sunt împreună, George Burcea și Andreea Bălan au divorțat, oficial. Deși până acum, tatăl celor două fetițe nu ar fi plătit pensie alimentară, instanța a decis că nu este obligat să mai plătească niciun leu din urmă. Acest lucru a enervat-o la culme pe artistă, care a reacționat dur.

"Nu va rămâne sigur așa, și nu că vreau banii lui, dar este o decizie complet incorectă. Timp de doi ani nu a dat un leu, trebuie să plătească din urmă, de când am intentat divorțul. Indiferent de faptul că pot întreține fetele, e vorba de principiu. Timp de doi ani nu a contribuit cu nimic, iar grădinița fetelor, de exemplu costă 600 de euro pentru fiecare. Și de fapt nu ar conta nici asta, dacă ar fi domn si nu ar mai face declarații urâte la adresa mea”, a spus Andreea Bălan, după cum informează impact.ro.

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat, oficial. Judecătorii au decis și custodia copiilor.

La doi ani de la despărțire, procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea a ajuns la final. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, după  5 ani de relație și 5 luni de căsnicie. Artista s-a mutat cu cele două fetițe pe care le au împreună, dar și cu mama sa, iar actorul și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub. Ieri, magistrații s-au pronunțat oficial în privința divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea.

George Burcea a dezvăluit care a fost decizia judecătorilor în privința custodiei celor două fetițe pe care le are împreună cu Andreea Bălan.

”Da, astăzi a venit decizia domnului judecător și este una pozitivă, așa cum mă și așteptăm. Divorțul este din culpă comună, iar custodia copiilor nu este exclusivă, așa cum cealaltă parte a cerut, ci comună, dar bineînțeles cu domiciliul la mamă, așa cum este normal pentru minore. Țin să le mulțumesc avocaților mei pentru timp, răbdare și muncă dusă pe parcursul celor doi ani. Eu și avocații ne așteptăm să fie o decizie favorabilă, căci în proces am adus doar argumente pe care le-am putut susține. Nu am mințit niciodată cu nimic și nu am încercat să ducem instanța pe piste false. Dumnezeu este sus și mi-a văzut dragostea către copii și sinceritatea mea că om." a spus, pentru FANATIK, George Burcea.

Ce pensie alimentară va plăti George Burcea pentru cele două fetițe pe care le are cu Andreea Bălan

 Conform legii  o treime din veniturile nete ale actorului se vor duce către fetițele pe care acesta le are cu Andreea Bălan.  Potrivit Fanatik, pensia alimentară pe care George Burcea va trebui să o plătească va ajunge în jurul sumei de 900 de lei, lunar. De asemenea, întreținerea trebuie plătită din momentul în care a fost depusă cererea de chemare în judecată, așadar actorul va avea de plătit nu mai puțin de 20.000 de lei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel