Andreea Bălan, dezvăluiri emoționante despre copilăria „furată” de celebritate: „Fiecare succes vine cu un sacrificiu“

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Balan, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Balan, foto Instagram

Andreea Bălan a vorbit despre fața nevăzută a succesului, despre mirajul scenei și despre cum arată viața ei în prezent

În cel mai recent episod din #BraveTalk despre curajul de a fi femeie, jurnalista Andreea Brașovean a avut-o invitată pe artista Andreea Bălan. 

Artista a vorbit cu maturitate despre o copilărie și o adolescență furate de responsabilitățile rolului de vedetă, despre nevoia de apreciere din partea părinților care nu a putut fi compensată de feedback-urile pozitive și validările care veneau din partea fanilor, despre provocarea de-a face pace cu copilul interior și despre procesul de creștere și dezvoltare personală. 


„Tot ce s-a întâmplat în viața mea, pentru că am trăit foarte multe lucruri, și pe planul carierei, dar mai ales în viața personală, toate aceste lucruri m-au făcut să fiu mai înțeleaptă. Acesta este cuvântul care face un rezumat a felului în care sunt acum. (...) Când ești copil, nu-ți dai seama cum e lumea exterioară și eu, de exemplu, credeam că așa sunt toți copii: se urcă pe scenă și cântă, merg cu mami și tati și cântă. Abia mai târziu, la 18 ani, când deja trecusem de perioada adolescenței, mi-am dat seama că, de fapt, nu, eu și colega mea am fost privilegiate și că nu toți copiii fac lucrul ăsta, nu toți copiii au un asemenea succes, reușesc să umple stadioane, reușesc să facă atâta performanță, să vândă albume. 

În schimb, fiecare succes vine cu un sacrificiu. Având un succes atât de mare, peste noapte, nici părinții noștri nu au știut să gestioneze acest succes. Efectiv, peste vară, am devenit cunoscute la nivel național”, a declarat Andreea Bălan pentru Pagina de Psihologie. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel