Andreea Bălan, despre traumele din copilărie. Ce a marcat-o pe faimoasa cântăreață: „Pentru mine conta să îl mulțumesc pe el”

Data publicării:
Andreea Bălan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Bălan, sursa foto Instagram

Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar nimeni nu cunoaște dramele prin care a trecut vedeta pe când era doar un copil. 

Andreea Bălan s-a bucurat de un succes imens încă de la o vârstă fragedă. Chiar dacă toată lumea credea ca aceasta se bucură de o viață perfectă, lucrurile au stat cu totul diferit. Blondina și-ar fi dorit să se bucure mai mult de copilărie și să primească mai multăvafecțiune din partea părinților. 


„Cred că dacă tatăl meu nu era atât de dur, eu nu aș fi fost ce sunt astăzi. Pentru mine conta foarte mult confirmarea lor, a tatălui meu și a mamei mele, și rar se întampla să vină. De aceea încercam să fiu din ce în ce mai bună, pentru a obține de la tatăl meu iubire și nu prea obțineam. Și a fost greu, pentru că pentru mine conta să îl mulțumesc pe el. Nu conta că urla un stadion, nu conta, eu pe el voiam să îl mulțumesc”, a povestit Andreea Bălan îbtr-un interviu pentru #BraveTalk. 


Andreea Bălan a fost nevoită să meargă foarte mulți ani la terapie, din cauza dramelor trăite în perioada adolescenței. Vedeta consideră că a fost presată de tatăl ei și nu a reușit să se bucure de succes. Andreea Bălan este conștientă de greșelile făcute de părinții ei și nu își dorește să procedeze la fel cu cele două fiice ale ei. 


„Cred că ele vor dori să fie în lumina reflectoarelor, pentru că este exemplul pe care îl văd, atât la mine cât și la tatăl lor. (…) Diferența va fi că eu le voi lăsa să se joace. O întreb pe Ela dacă vrea să filmam ceva, dacă îmi spune nu, nu filmăm”, a mai adăugat vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel