Andreea Bălan, destăinuiri din copilărie. Ce făcea artista imediat după ce adormea bunica ei: „Venea după mine”

Data publicării:
Andreea Bălan, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Bălan, sursa instagram

Andreea Bălan a făcut dezvăluiri neștiute din vremea copilăriei. Artista a povestit cum își petrecea nopțile de vară și ce făcea imediat după ce adormea bunica ei.

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Încă din vremea adolescenței, cântăreața era idolul tinerilor, pe când făcea parte din trupa Andre. Până a ajuns să simtă gustul celebrității, Andreea Bălan s-a comportat ca toți adolescenții de la acea vreme.

Artista a povestit că o mare parte din copilărie și-a petrecut-o la țară, alături de bunicii ei. Andreea Bălan a mărturisit că, deși dormea cu bunica ei, nu avea somn, motiv pentru care se furișa pe geam și se întâlnea la discotecă cu prietenii ei. Cu toatea astea, artista nu scăpa de ochiul vigilent al bunicii, care se ducea imediat după ea la discotecă să ia acasă.

„Eram vara la bunici și dormem cu bunica în pat, nu mă lăsa la discotecă, dar așteptam să adoarmă, și când auzeam că începe să sforăie umpic așa, deschideam geamul și ieșeam pe geam. Reușeam să ajun până la poartă câteodată, că mai scotea așa capul pe geam și îmi zicea să vin înapoi.

Câteodată ajungeam și până la discotecă și venea după mine. La 12 ani toți copiii mergeam la discotecă. După aceea, la 13 ani am început cu Andre. Nu am mai ajuns mai greu la țară, am început turneele, spectacolele, dar îmi place că bunica ține minte, are o memorie extraodinară la 88 de ani”, a povestit Andreea Bălan la Xtra Night Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel