Andreea Bălan, atacată de hackeri. Cu ce scop au folosit aceștia imaginile cu artista

Data publicării:

Andreea Bălan a fost din nou ținta hackerilor. Imaginile sustrase de aceștia din arhiva artistei au fost folosite cu un scop de necrezut.

Andreea Bălan, pe lângă carieră și viața de mămică, aceasta nu își negijează fanii din mediul online. Artista împărtășește cu aceștia toate momentele din viața ei, fie că sunt plăcute sau mai puțin plăcute. Asta s-a întâmplat și recent, când Andreea Bălan și-a anunțat fanii că hackerii au reușit să pună mâna pe câteva imagini cu artista aflate în arhiva ei persoanală folosindu-se de ele în anumite scopuri.

Andreea Bălan, ținta hackerilor

Chiar de sărbători, artista s-a confruntat cu o problemă întâlnită de  majoritatea vedetelor în ultima perioadă. Aceasta și-a anunțat fanii că hackerii au pus mâna pe câteva filmulețe cu artista cu care au încercat să îi păcălească pe fani, cu scopul de a o discredita. Aceștia le promiteau fanilor, în numele Andreei Bălan, diferite sume de bani dacă reușeau să ghicească anumite cifre. Imediat cum Andreea Bălan a sesizat această problemă, nu a stat prea mult pe gânduri și a luat măsurile necesare pentru a-i opri pe cei care intenționau să îi facă rău.

”ATENȚIE MARE!!! Pe Facebook sunt pagini false care au furat video-urile mele live și vor să vă păcălească cu premii. Toate au fost raportate!”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan nu este la prima experiență de acest gen. În urmă cu puțin timp, contul celor fetițe ale vedetei a fost spart.

”Dragilor, contul de Instagram al Clarei și al Ellei a fost spart și furat”, spunea Andreea Bălan la vremea respectivă.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel