Andreea Bălan a făcut pace cu tatăl ei: „Nu am avut nimic de împărțit”

Data publicării:
Andreea Balan, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Balan, foto Instagram

Andreea Bălan și tatăl ei au avut o perioadă în care relația lor a fost tensionată, iar asta din cauza banilor. Săndel Bălan a fost impresarul cântăreței și compozitor pentru multe dintre piesele celebrei trupe Andre.

Pe vremea în care făcea istorie cu trupa Andre, Andreea Bălan, pe atunci minoră, era ghidată de tatăl său, Săndel Bălan, care se ocupa de impresarierea fiicei sale dar și de piesele pe care le cânta. S-a zvonit că relațiile între cei doi s-ar fi deteriorat din cauza banilor, iar Andreea chiar a renunțat la colaborarea cu părintele său. 

La aproape 20 de ani dinstanță, artista spune că are o relație cât se poate de normală cu părintele ei și că după ce a plecat de acasă, cei doi nu au mai avut nimic de împărțit. Mai mult, Săndel Bălan i-a fost alături Andreei în momentele cheie ale vieții sale, cum ar fi cumpăna de moarte pe care a avut-o la a doua naștere, când a fost la un pas să își piardă viața. 

 

Cu tata mă înțeleg foarte bine. Noi suntem bine de când am plecat de acasă de la 18 ani. Nu am avut nimic de împărțit. Îl iubesc foarte mult, și fără ajutorul lui astăzi nu aș fi fost ceea ce sunt. Când am avut probleme de sănătate, a fost și tata alături de mine, și la botez și la toate evenimentele majore din viața mea”, a declarat Andeea Bălan la Xtra Night Show, de la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel