Andreea Bălan a dezvăluit momentele intime dintre ea și Liviu Vârciu: "S-a întâmplat în toaletă"

Andreea Bălan și Liviu Vârciu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Bălan și Liviu Vârciu, sursa instagram

Andreea Bălan și-a șocat fanii după ce le-a dezvăluit momentele intime dintre ea și Liviu Vârciu.

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Acesta împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când artista împreună cu buna ei prietenă și colegă, Andreea Antonescu au decis să facă un vlog împreună.

Cele două au făcut o dezvăluire care a șocat pe toată lumea. Acestea au mărturisit că au sărutat amandouă același băiat, însă cu mulți ani în urmă.

''Ne-am pupat amândouă cu el! Te-ai pupat, dar nu ți-a plăcut? Eu m-am pupat și mi-a plăcut'', a spus Andreea Bălan în vlogul său.

Acest lucru s-a întâmplat la începutul carierei lor muzicale. Cele două artiste se pregăteau să urce pe scena de la Sala Palatului, iar în deschidere trebuia să cânte Liviu Vârciu și formația sa. Andreea Bălan a mărturisit că a profitat de momentul în care nu o vedea tatăl ei și s-a sărutat în baie cu Liviu Vârciu.

''Eram în turneu, nouă ne plăcea de el. Trebuia să mă ascund de taică-miu, să nu mă vadă. Și nu la orice toaletă, la Sala Palatului. Ei (n.r Liviu Vârciu și formația sa) au cântat în deschiderea noastră'', a spus Andreea Bălan.

Acum, Andreea Bălan și Liviu Vârciu sunt doar buni prieteni și colegi.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 09 feb 2021, 16:46 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience