Andreea Bălan, ipostaze incendiare în costum de baie. Artista a slăbit considerabil/ FOTO

Data publicării:
Andreea Bălan, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Bălan, sursa instagram

Andreea Bălan a ridicat temperatura în termometre cu o serie de fotografii în costum de baie. Fanii au remarcat imediat cât de rău a slăbit artista.

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite artiste din România. Vedeta a reușit să strângă sute de mii de admiratori și pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă. Recent, blondina a publicat o serie de fotografii din vacanță, în costum de baie. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că după două nașteri, blondina are un trup ca tras prin inel. 

Artista nu a avut niciodată probleme cu kilogramele în plus și întotdeauna a avut o siluetă de invidiat.

 

 ”Toate pozele îmi sunt dragi !Tu îmi ești draga ! Ești cea mai minunata artista de pe pământ ! Chiar dacă eu nu am prins vremea André , va ascult și acum melodiile și le îndrăgesc extrem de mult ! Mai ales in melodiile tale , atât de mult ma regăsesc și la fiecare vers îmi dau lacrimile ! Ți-am spus , iti spun și iti voi spune : Te ador , te admir și te apreciez enorm ! Ai cel mai corect și cel mai frumos caracter ! Felicitări pentru tot ! Pentru toată cariera ta și pentru toată munca ta ! De fiecare data când te-am văzut pe scena , te-am văzut mereu cu zâmbetul pe buze și mereu dansând , cântând și simțindu-te bine ! ” / ”Uauuuu cea mai sexy mămică. Îmi vine să te iau acasă la mine…. cu tot cu copii, cățel, pisic.”/ ”Superbăă! frumoasă esti dar de la un timp schimbată mult, asta se vede in poze in tot, esti mai sigura pe tine si sti ca esti puternică si asta te face si mai frumoasă cu siguranta. Tot înainte”/ ”Ești o femeie foarte puternica și care rezista la greu ,ai născut doua fetite surpebe și fericite deoarece tu esti o eroina”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

 

 

De ce s-au despărțit Andreea Bălan și Tiberiu Argint

 

După divorțul de George Burcea, cu care are împreună două fetițe minunate, Andreea Bălăn și-a găsit alinarea în brațele lui Tiberiu Argint. Chiar dacă au ținut totul departe de lumina reflectoarelor, cei doi s-au afișat împreună iar toată lumea ar fi crezut că vor ajunge în fața altarului. 


Potrivit unor surse, citate de CANCAN.RO cei doi ar fi pus punct relației și ar fi decis să meargă pe drumuri separate. Niciunul nu a oferit detalii despre acest subiect, dar potrivit sursei citate anterior, totul ar fi pornit de la certurile care au avut loc în ultima perioadă. 


Tiberiu Argint nu ar fi îmbrățișat ideea de căsătorie și familie cu mulți copii, iar asta ar fi dus la certuri și discuții mai aprinse, precizează sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel