Andreea Antonescu s-a vaccinat. Ce mesaj a transmis artista: ”Fără a fi remunerată”

Data publicării:
Andreea Antonescu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu, sursa instagram

Andreea Antonescu face parte din vedetele care au decis să se vaccineze anti-Covid-19.

Andreea Antonescu a luat și ea decizia de a-și face vaccinul anti-covid-19. Artista a mărturisit că își dorește ca lucrurile să revină la normal cât mai repede și îi îndeamnă pe toți să-i urmeze exemplu, deoarece numai așa vom trece cu bine peste acest virus, care a pus stăpânire pe întreaga lume.

Artista a mai ținut să menționeze că acest lucru îl face pentru binele ei și a elor din jur, nu pentru a fi renumerată în vreun fel.

“Știu că este un subiect delicat, sensibil, o alegere a fiecăruia! Eu am ales să fac vaccinul! Bănuiesc că această decizie va naște controverse și aș aprecia dacă veți înțelege că este hotărârea pe care am luat-o de bună voie și nesilită de nimeni,

EU PENTRU MINE, fără a încerca să influențez pe cineva, fără a avea alte intenții, fără a fi remunerată în vreun fel!

Îmi doresc doar să revin la viața fericită pe care o aveam înainte și pe care promit să o apreciez mai mult și bineînțeles, îmi doresc să renunț la mască! 

Gândiți-vă la sănătatea voastră și alegeți ce-i mai bine pentru voi!”, a declarat Andreea Antonescu pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel