Andreea Antonescu, primele declarații după ce a părăsit competiția Survivor România: "S-a încheiat aici"

Data publicării:
Andreea Antonescu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu, foto Instagram

Andreea Antonescu a părăsit competiția „Survivor România”. Artista a dat și primele declarații despre eliminare.

Ultima ediție a show-ului „Survivor România” a dus eliminarea  Andreei Antonescu, care în urma voturilor acordate de public, a părăsit competiția. Cursa pentru eliminare a fost strânsă, iar de această dată vedeta nu a mai fost salvată de public.

Pe parcursul competiției, Andreea Antonescu a încercat să aducă puncte echipei sale, însă traseele dificile au încurcat-o, motiv pentru care membrii echipei sale au decis să o propună spre eliminare pentru a treia oară consecutiv. Deși părăsește Republica Dominicană, Andreea Antonescu a declarat că este mulțumită de parcursul său și nu poartă pică nimănui.

 „Mă simt foarte bine. S-a încheiat aici, nu e nicio problemă. Tot ce am trăit aici a mai pus o temelie la femeia care am devenit. Pe de o parte sunt tristă pentru că m-am simțit destul de bine în ciuda unor discuții, dar sunt fericită pentru că îmi este dor de fetița mea. N-aș putea purta pică cuiva”, a declarat Andreea Antonescu.

Faimoșii au mărturisit că Andreea Antonescu nu se descurcă bine pe traseu, acesta fiind motivul principal pentru care au propus-o spre eliminare. Cu toate astea, artista a spus  că nu este surprinsă de nominalizările colegilor săi, însă își dorește să rămână în continuare, în competiție.

„Bineînțeles că mă așteptam, nu e o surpriză. Voturile s-au dat pe considerente sportive, nu mă sperie, nu mă îngrijorează. Sunt eu așa micuță, dar sunt greu de speriat. Sunt trecută prin multe lucruri grele, reale în viață și nu am venit la Survivor considerând că e o vacanță, ci o competiție foarte grea, lucru care m-a determinat să accept această provocare

Îmi plac lucrurile care mă scot din cotidianul meu și tot ce se întâmplă aici, consiliu, traseele și jungla reprezintă niște situații foarte grele. Sunt în picioare, cu zâmbetul pe bune, pentru că îmi plac provocările și tot ce se întâmplă în acest reality show”, declara Andreea Antonescu, după ce a fost nominalizată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel