Andreea Antonescu, noi dezvăluiri despre despărțirea de Victor Vrânceanu: "Știu, sună clișeisc, dar chiar așa este"

Data publicării:

Viața Andreei Antonescu nu a fost una lipsită de suișuri și coborâșuri. După divorțul de Traian Spak, tatăl primei sale fetițe, Andreea părea să își fi găsit liniștea și fericirea în brațele juralistului Victor Vrânceanu. Dragostea plutea în aer pentru cei doi, iar vestea că vor aduce un copil pe lume, nu a mai luat prin surprindere pe nimeni. Surpriza a venit însă, în momentul în care, cei doi anunțau, la doar 3 luni de la nașterea fiicei lor, că au decis să se despartă.

Relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat

În urmă cu puțin timp, Andreea ieșea pe rețelele de socializare cu un anunț care avea să surprindă pe toată lumea. Din motive, învăluite în mister, artista anunța că ea și Victor Vrânceanu alegeau să o ia pe drumuri separate:

“ Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simplă nepotrivire de caracter.

Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!”, era mesajul pe care Andreea Antonescu îl publica pe InstaStory, făcând surprinzătorul anunț.

Anunțul venea la trei luni, de la nașterea fiicei lor. Fericitul cuplu trăia din plin experiența venirii pe lume a micuței și nu lăsa să se întrevadă, norii care aveau să aducă furtună.

Andreea își striga recunoștiința, la vremea respectivă, pe contul ei de Instagram:

„Gata, s-a terminat cu emoțiile! Am născut o fetiță de notă 10, este o superbitate, este atât de drăgălașă și atât de cuminte. Și este perfectă. Mai am o fetiță perfectă. Mulțumesc lui Dumnezeu! Nu știu ce am făcut bine în viața asta de am primit așa copii. Cea mai mare fericire, cea mai mare bucurie! Și voi, părinți, mă înțelegeți”, scria ea.

 

Dar, ce s-a întâmplat, de fapt, și unde a dispărut toată această fericire

Invitată la podcastul lui Radu Țibulcă, artista a hotărât să își deschidă sufletul și să spună ce a stat în spatele acestei decizii.

Se pare că cei doi nu se potriveau de niciun fel, fapt de care au fost perfect conștienți chiar și în momentul conceperii fetiței lor. Dar, pentru că își doreau foarte tare un copil, cei doi au hotărât să treacă peste toate aceste inconveniente. Însă, odată cu apariția micuței în viața lor, problemele s-au agravat, în loc să se rezolve, motiv care i-a făcut pe amândoi să concluzioneze că le-ar fi mult mai bine separat.

„Noi ne-am dorit foarte mult copilul. E un copil iubit și dorit. Nu a fost o întâmplare sau o greșeală. Pur și simplu ne-am dat seama că ne este mai bine separați decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie. Se poate și așa, și am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separați, dar să avem grijă de fetiță pentru că ea este centrul universului nostru. Simplu. Nepotrivire de caracter. Știu, sună clișeisc, dar chiar așa este”, a declarat cântăreața, în cadrul podcastului, conform Impact.

Chiar dacă cei doi sunt despărțiți, asta nu înseamnă că relațiile dintre ei doi s-au răcit complet, micuța fiind cea care îi ține conectați, în continuare.  

„Noi avem în continuare o relație, ținem legătura prin prisma fetiței, dar cam atât. Asta nu înseamnă că trebuie să locuim în aceeași casă. Practic suntem o familie, dar nu familia tradițională. Am considerat că suntem mai bine separați”, a adăugat Andreea, conform aceleiași surse.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel