Andreea Antonescu, mărturisiri dureroase despre tatăl său. Artista este îngenunchiată de durere: „Cea mai grea perioadă a vieții mele„

Data publicării:
Andreea Antonescu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu, sursa instagram

Andreea Antonescu a trecut printr-o dramă de nedescris. Artista a făcut dezvăluiri dureroase despre moartea tatălui său.

Andreea Antonescu a recunoscut că moartea tatălui său a marcat-o profund. Artista nu-și poate reveni după ce și-a pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața ei. Gheorghe Antonescu a încetat din viață în anul 2001, în urma unui stop cardio-respirator. Andreea Antonescu a declarat că a avut nevoie de ajutorul specialiștilor pentru a trece peste această dramă.

„Cea mai grea perioadă a vieții mele a fost perioada în care l-am pierdut pe tatăl meu, am fost efectiv devastată. Au urmat 4 ani de terapie”, a spus artista în cadrul emisiunii „La Măruță”,

„Era dimineața probei de limba și literatura română de la bacalaureat. Am susținut examenul, am plecat spre Galați. M-am oprit la o benzinărie și am cumpărat 2 ursuleți identici de pluș. Pe unul l-am ținut la căpătâiul lui până s-a terminat înmormântarea și pe unul l-am ținut și am plâns în el. E singurul lucru care mi-a mai rămas”, a continuat Andreea.

 

La 20 de ani de la moartea celui care i-a dat viață, Andreea Antonescu s-a decis să își facă un tatuaj în memoria acestuia.

„Mi-am dorit foarte tare să îmi tatuez numărul 57 pentru că este anul nașterii tatălui meu și totodată un număr care mă urmărește de mulți ani”, a spus Andreea Antonescu în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

 

Coșmarul prin care a trecut Andreea Antonescu pe când era doar o copilă

 

Andreea Antonescu a trecut prin clipe grele chiar în perioada în care se bucura de succesul răsunător al trupei Andre. Vedeta și-a deschis sufletul și a amintit de un incident traumatizant.  Aceasta era urmărită și amenințată de un bărbat care i-a dat foc la ușă, la garaj și la mașină. Ba mai mult într-o zi acesta a reușit să intre peste ea în casă și să o amenințe cu un cuțit. La vremea aceea, bruneta era doar o adolescentă și a avut noroc că în casă cu ea se afla și fostul ei iubit.  Cazul a fost mediatizat la acea vreme și Andreea a cerut ajutorul Poliției. Dar nu aveau ce să îi facă mai mult decât să îl amendeze. 


„Am avut probleme cu un nebun care a venit, mi-a dat foc la ușa de la intrare, mi-a dat foc la garaj, mi-a dat foc la mașină, îl amenința pe fratele meu, ne suna în fiecare seară la interfon. Ne amenința în ultimul hal. A intrat într-o dimineață peste mine în casă, cu un cuțit. Norocul meu a fost că era și fostul meu iubit în casă. M-am dus la poliție, m-am dus la știri, m-am dus peste tot, dar legile nu erau favorabile. Pe atunci se dădea o amendă pe care nebunu mi-o punea tot mie în poștă, să i-o plătesc. Într-un final am scăpat de el”, a spus Andreea Antonescu, invitată la podcast-ul cu Mincu și Maria Popovici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel