Andreea Antonescu, în lacrimi, la 20 de ani de la moartea tatălui ei: ”I-aș spune... iartă-mă”

Data publicării:
Andreea Antonescu, foto ProTV
Descriere foto: Andreea Antonescu, foto ProTV

Andreea Antonescu a făcut declarații emoționante despre tatăl ei care a murit în urmă cu 20 ani.

Vedeta și-a făcut un tatuaj în memoria părintelui său. Echipa „La Măruță” a însoțit-o pe artistă la salonul de tatuaje. 

Deși are deja 8 tatuaje, cântăreața a decis să mai facă unul: ”Mi-am dorit foarte tare să îmi tatuez numărul 57 pentru că este anul nașterii tatălui meu și totodată un număr care mă urmărește de mulți ani”, a declarat vedeta în emisiunea „La măruță”, de la ProTV. 

Prima întrebare care ar putea apărea este și ce altă însemnătate mai are această cifră, așa că Andreea a continuat: ”M-am trezit într-o dimineață, după un vis foarte ciudat, era 5:57, am intrat pe google și când mi-a apărut mesajul ”angel 57”, nu m-a mai interesat să aflu altă însemnătate”. 

În timpul filmării, reporterul La Măruță a sunat-o și pe mama Andreei pentru a o anunța despre noul tatuaj. ”Sunt de acord”, a spus fără să stea pe gânduri aceasta, iar artista a recunoscut că nu îi spusese mamei, ci îi ceruse părerea fratelui ei, Răzvan. 

Discuția a continuat cu o sinceritate debordantă din partea Andreei: ”cea mai grea perioadă a vieții mele a fost perioada în care l-am pierdut pe tatăl meu, am fost efectiv devastată. Au urmat 4 ani de terapie”.

 Ea nu a uitat nici despre ziua în care s-a întâmplat nefericitul eveniment: ”Era dimineața probei de limba și literatura română de la bacalaureat. Am susținut examenul, am plecat spre Galați. M-am oprit la o benzinărie și am cumpărat 2 ursuleți identici de pluș. Pe unul l-am ținut la căpătâiul lui până s-a terminat înmormântarea și pe unul l-am ținut și am plâns în el. E singurul lucru care mi-a mai rămas”. 

Înainte de a încheia discuția, Andreea a recunoscut, cu ochii în lacrimi, ce mesaj ar dori să îi transmită tatălui ei: ”În primul rând, i-aș spune de Sienna... și i-aș spune ”iartă-mă”...”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel