Andreea Antonescu, despre relația Vivianei Sposub cu fostul soț al Andreei Bălan : ”Pe George Burcea am crezut că îl cunosc...”

Data publicării:
Andreea Antonescu, foto instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu, foto instagram

Andreea Antonescu, despre reacția pe care a avut-o Andreea Bălan, după ce a aflat că fostul ei soț este într-o relație

Dragoste cu năbădai, așa putem descrie relația pe care o are Viviana cu George Burcea. Prietena cea mai bună a Andreei Bălan dă de înșeles că nu totul este roz, atunci când vine vorba despre această relație, și în general despre Burcea. 

Potrivit Protv, Cătălin Măruță i-a adresat o întrebare Andreei Antonescu, despre reacția pe care a avut-o Andreea Bălan, când a văzut la TV că se sărută cu Viviana:

”Spune-mi sincer, după ce ai ieșit din fermă, te-a sunat Andreea Bălan să te întrebe dacă relația pe care o are George cu Vivana este pe bune?, a întrebat prezentatorul emisiunii ”La Măruță”

Simțindu-se puțin inconfortabilă, aceasta a zâmbit și a dat de înțeles că au fost mici dicuții despre acest subiect și că:

”Am stat și am povestit și dezbătut subiectul, dar cum știe toată lumea Andreea Bălan este focusată pe carieră. Mie Viviana îmi este super dragă și îmi era dragă de când îmi lua interviu, iar pe George am crezut că îl cunosc, dar de fapt nu a fost așa. Acesta este adevărul”, a răspuns vedeta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel