Andreea Antonescu a născut o fetiță. Vedeta radiază de fericire: "E perfect sănătoasă"

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Antonescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Antonescu, instagram

Andreea Antonescu este în culmea fericirii, după ce a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. 

Andreea Antonescu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară, după ce a născut o fetiță perfect sănătoasă. Artista a făcut și primele declarații după ce a născut. 

Andreea Antonescu a născut o fetiță perfect sănătoasă

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… @sienna_spak. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea.  Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, a scris Andreea Antonescu pe contul ei de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

Sarcină fără probleme

Sarcina vedetei a decurs perfect normal, fără nicio problemă. Artista s-ar fi așteptat ca totul să fie mai greu.

„E foarte ușor, deși mă așteptam să fie un pic mai greu, pentru că au trecut câțiva ani buni. E foarte ușor! Sunt super mândră de tot ce trăiesc acum”, spunea cântăreața la Antena Stars.
 

Andreea Antonescu s-a bucurat de o sarcină fără probleme și fără pofte. 

„În momentul de față, exact că al unei femei însărcinate. Pur și simplu mănânc cea știu că este sănătos. Nu am avut pofte, nu pot să zic că sunt lucruri pe care le refuz. Mănânc în continuare și ciocolată, ceea ce fac de o viață", a dezvăluit Andreea Antonescu pentru Xtra Night Show.

Artista a participat la America Express, fără să știe că este însărcinată

În urmă cu ceva timp, Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au întors din experiența vieții lor, America Express, acolo unde cele două au făcut echipă. Chiar dacă și atunci avea bebelușul în pântec, artista nu știa nimic despre acest lucru, aflând vestea cea mare chiar la întoarcerea în țară. 

„America Express te ajută foarte mult pentru dezvoltarea spirituală, dacă ești pe drumul ăsta, dacă vrei să te autocunoști. Stai fără telefon mult timp, ești departe de casa ta, familia ta, și ești doar cu tine. Și pe mine  m-a ajutat foarte mult acest proiect. Mă bucur mult că am acceptat și am plecat. Nu știam că Andreea e însărcinată, dar nici ea nu cred că știa. Dacă știa cred că nu venea. Nu a avut simptome, pentru că probele erau grele și adormeam imediat, nu avea timp.”, a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii Xtra Night Show. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel