Andreea Antonescu a dat uitării relația cu Traian Spak. Vedeta visează la o nouă iubire: „Vreau un bărbat puternic”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Antonescu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu, foto Instagram

Andreea Antonescu este pregătită să dea o nouă șansă iubirii. Cum arată bărbatul ideal pentru ea?

Andreea Antonescu și Traian Spak anunțau în urmă cu doi ani de zile, divorțul. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate din cauza distanței, iar acum vedeta poate spune că a dat uitării tot ce a fost în trecut. 


Andreea Antonescu își dorește să rămână în România, deoarece aici se bucură de o carieră de succes pe plan muzical, în timp ce soțul ei își dorește o viață în America. 


Chiar dacă a ținut totul departe de lumina reflectoarelor și divorțul de Traian Spak nu s-a încheiat încă, Andreea a dezvăluit cât de fericită este în prezent. 


"Este prima oara când am conștientizat ca sunt un om fericit, care vrea sa se bucure la maxim de viata. Am realizat cât de bogata sunt din toate punctele de vedere", a mărturisit Andreea Antonescu pentru Antena Stars


Ba mai mult, vedeta visează deja la o nouă relație și spune că nu s-ar ascunde dacă ar apărea un bărbat în viața. Andreea Antonescu spune că ar ieși mândră la brațul celui care o face fericită. 


Dar ce își dorește artista de la bărbatul din viața ei?


"Nu am iubit, dar ce m-as fi bucurat sa ma laud cu el de mana. Nu fug de nou. Știu ce am de oferit, iar pentru ca eu am mult, el trebuie sa aibă si mai mult. Vreau un bărbat puternic pe umărul căruia sa ma așez si sa ma simt femeie", a adăugat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel