Andreea Antonescu a anunțat când va divorța de soțul ei, Traian Spak: "Suntem în așteptarea actelor"

Data publicării:
Andreea Antonescu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu, foto Instagram

Andreea Antonescu și Traian Spak  vor divorța în curând. Artista a făcut și primele declarații despre momentul în care vor rupe definitiv căsătoria.

După opt ani de căsnicie, Andreea Antonescu și Traian Spak  au deci să meargp pe drumuri separate. Artista a mărturisit că ea și soțul ei nu pot divorța momentan, deoarece el este plecat în SUA și trebuie să fie prezent la semnarea actelor de divorț. Cei doi au făcut, deja, partajul, mai trebuie ca soțul artistei să ajungă în România și să semneze actele, lucru care se va întâmpla în viitorul apropiat.

“Traian mai este soțul meu în acte. Divorțez când va veni el în țară. Noi am rămas în relații bune. Când va veni în România, vom divorța la notar. El trebuie să fie prezent măcar la semnarea actelor. Mi-e dor de America, voi merge cu Sienna la el, adică și la mine. Casa din America e doar pe numele meu”, a dezvăluit Andreea Antonesc, în emisiunea “La Măruță”, de la PRO TV.

Andreea Antonescu și Traian Spak au împreună o fetiță superbă, în vârstă de 10 ani. Potrivit spuselor artistei, micuța se află, în prezent, la Galați, alături de bunica din partea mamei. De asemenea, vedeta a ținut să precizeze și faptul că în prezent este o femeie singură.

“Înainte de orice ne dorim ca Sienna să fie bine, fericită, și pentru asta luptăm. Suntem în așteptarea actelor lui, pentru că e un proces mai lung să poți să mergi în America. Sunt singură, nu am pe nimeni, poate este cazul să ridic și eu pretențiile, să am ceva așteptări, dar dacă e să vină, eu sunt aici. Sienna e la Galați, mama are grijă de ea”, a mai precizat artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel