Andreea Antonescu, probleme de sănătate. Ce dezvăluiri a făcut mama artistei: "A fost un copil traumatizat de boală"

Data publicării:
Andreea Antonescu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu, sursa instagram

Andreea Antonescu s-a confruntat de mică cu problemele de sănătate. Mama artistei a dezvăluit totul.

Andreea Antonescu este una dintre cele mia apreciate artiste din România. Vedeta este cea mai nouă concurentă la cea mai dură competiție, Survivor România 2021. Aceasta face parte din echipa Faimoșilor și încearcă din răsputeri să facă față probelor dificile.

Invitată în cadrul emisiunii Teo Show, de pe Kanal D, mama artistei a vorbit despre performanța fiicei sale în competiție, dar și despre problemele de sănătate cu care aceasta s-a confruntat de mică.

 „Pe mine Andreea mă surprinde pozitiv cu felul în care se comportă. Ea nu este sportivă și nu a făcut sport niciodată pentru că nu a avut voie, a avut probleme de sănătate destul de grave și a fost un copil traumatizat de boala pe care a avut-o. Ea nu a putut să se joace, să se miște, la fel ca ceilalți copii.

Ea a avut sindrom nefritoc, la vârsta de un an și opt luni a fost diagnosticată. Am fost internată cu ea foarte mult timp în spital. De la vârsta de trei ani analizele au început să iasă bune, dar a fost pe regim alimentar în continuare, astfel încât nu a putut să aibă o viață normală din acest punct de vedere, al mersului în colectivități, al regimului alimentar. Dar am trecut peste tot, acum este o fată sănătoasă și luptătoare”, a declarat mama Andreei Antonescu.

Mama Andreei Antonescu a mărturisit că  este foarte mulțumită de prestația fiicei sale în competiție și că merită să stea cât mai mult.

 „Din punctul meu de vedere, se descurcă excelent în acest concurs. Văd că este optimistă și crede că nu este momentul ei să iasă din concurs. Când a fost nominalizată a spus că nu este momentul să plece și că vrea să meargă înainte. Am fost foarte mândră de ea. Andreea e un om integru, cu o putere psihică foarte bună, analizează lucruri în detaliu și sunt sigură că nu se va clătina nici în stânga, nici în dreapta.

Poate o privesc cu ochii de mamă grijulie, că mereu am fost așa când a fost vorba de sănătatea ei, dar mi s-a părut în ultimele emisiuni că e puțin umflată la față și puțin încercănată. Am văzut că este mereu cu sticla de apă în mână, asta e bine pentru că ea trebuie să consume multe lichide și sper ca Dumnezeu să o ajute și să nu se întâmple ceva”, a mai spus mama Andreei Antonescu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel