Andreea Bălan are parte de cea mai emoționantă zi. Ce s-a întâmplat fix în urmă cu 2 ani în viața sa

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Bălan, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Bălan, sursa instagram

Ziua de 4 martie este extrem de emoționantă pentru Andreea Bălan. În urmă cu doi ani, viața sa s-a schimbat complet.

Astăzi pentru Andreea Bălan e o zi cu adevărat emoționantă. În urmă cu doi ani, mai exact pe 4 martie 2019, viața artistei s-a schimbat complet după ce a dat naștere celei de-a doua fetițe, Clara Maria, care astăzi împlinește vârsta de 2 ani.

„Pentru mine, ziua de 4 martie este foarte importantă, deoarece este ziua în care am primit o a doua șansă la viață„, a spus Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Pe lângă motivul de fericire că a adus pe lume o fetiță superbă, Andreea Bălan a trecut și printr-un moment dificil. În timpul operației de cezariană, inima artistei s-a oprit timp de câteva secunde, motiv pentru care medicii au resuscitat-o pentru a o aduce la viață. Toată lumea a fost în stare de șoc, mai les după ce fostul ei partener a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care anunța că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator.

„Imediat cum mi s-a pus la obrăjor şi am pupat-o, imediat după aceea am intrat în stop cardio-respirator. Am făcut embolie amiotică. Adică Lichidul amiotic din placentă migrează în sânge. Imediat cum am intrat în stop cardio respirator, au început manevrele de resuscitare. Am fost intubată. Apoi, dusă la terapie intensivă.”, spunea Andreea Bălan la câteva zile după cumpăna grea din viața sa.

Artista a mărturisit că medicii au intervenit rapid și au reușit să o stabilizeze. Mai mult decât atât, Andreea Bălan a povestit că abia după a constientizat gravitatea problemei și că a fost la un pas de moarte.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel