Andra vrea să slăbească. Câte kilograme are vedeta: „Viața mea acum e despre mâncare”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Vorbește Lumea
Descriere foto: Captură video Youtube/ Vorbește Lumea

Andra este hotărâtă să scape de kilogramele în plus. Vedeta a dezvăluit cât de mult vrea să slăbească. 

Andra este una dintre cele mai iubite artiste din România. Pe lângă cariera de succes, vedeta se mândrește și cu o familie superbă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artista are o siluetă de invidiat, după ce a reușit să slăbească mai multe kilograme. Cu toate astea, vedeta nu se oprește aici și vrea să mai slăbească. Artista a povestit că în pandemie  s-a îngrășat 10 kilograme și ajunsese că cântărească 70 de kilograme.  Ulterior, artista a reușit să mai dea jos șase, a ajuns la 64, dar nici așa nu e mulțumită.

„Viața mea acum e despre mâncare. În pandemie mi-am descoperit o latură de bucătar-șef. Fac dulciuri, gogoși, plăcinte, sarmale. Am pus cam 10 kilograme în pandemie, am ajuns la 70. Am dat șase jos, mai am vreo patru, dar ce să zic, încă mai mănânc, îmi place mâncarea”, a spus Andra.

Andra vrea să slăbească!

Artista a recunoscut că face eforturi mari pentru a ajunge la silueta dorită.

„Nu sunt o persoană sportivă, dar am cochetat. Dietă am, mă tot întreabă câte kilograme am slăbit și nu vreau să spun.”, povestea ea în 2020. „Mai mănânc o înghețată, mai… Eu sunt pofticioasă și, cumva, fericirea înseamnă și mâncare pentru mine. Dar eu mă lupt cu acest lucru și să rezist tentațiilor de acasă, pentru că, după cum știți, copiii mai vor paste, pizza… De trei ori pe săptămână facem sport. Ieri am făcut 900 de sărituri”, recunoaștea ea, potrivit libertatea.ro

Andra și Cătălin Măruță își reînnoiesc jurămintele

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut cu mulți ani în urmă. Deși erau persoane publice și au interacționat de mai multe ori, flacăra iubirii i-a surprins ceva mai târziu. 

Din momentul în care au început să formeze un cuplu, cei doi au știut că vor să-și petreacă viața împreună. Măruță a cerut-o de mai multe ori în căsătorie pe Andra, cu toate că aceasta a răspuns „Da” de fiecare dată. 
Invitată la Ziua PROFM, Andra a povestit cum au fost cele trei cereri în căsătorie și unde își doresc să își reinnoiască jurămintele. 

„Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis ‘ce-ar fi să ne căsătorim?. Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis ‘Da la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori.

La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”, a povestit Andra la PROFM.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel