Andra, victima bullying-ului în perioada copilăriei: „Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință”

Data publicării:
Andra, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andra, sursa foto Instagram

Andra a fost victima bullying-ului în perioada copilăriei și a dezvăluit cum reușește să treacă peste răutățile celor din jur. 

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România și se bucură de un succes imens pe plan muzical. Dar puțini oameni știu că în perioada copilăriei aceasta a fost victima bullying-ului. Chiar dacă acum se bucură de admirația publicului, Andra nu a scăpat de oamenii care aruncă cu vorbe grele sau care o judecă și o critică la orice pas. 


Andra spune că unele răutăți nu ajung ea și nu o afectează, dar uneori are nevoie de un braț  care să o ridice de jos și acela este chiar soțul ei, Cătălin Măruță. 


''Am fost și cred că sunt și acum, ca persoană expusă publicului. Totuși, am o personalitate care mă face să nu observ răutățile și foarte puține ajung la mine cu adevărat. Am un mod de a fi, privesc mereu înainte, îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră, desigur. Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință, mai ales în online, când ei sunt în fața unui ecran și nu simt că îi costă nimic, nici nu văd privirea omului rănit. Sunt o fire sensibilă, dar nu prea pun la suflet aceste vorbe, iar dacă mă afectează, vorbesc cu cineva apropiat, de obicei cu Cătălin, și mă încurajează imediat, îmi spune că oamenii vor să rănească pentru că sunt ei furioși sau nefericiți, că nu are legătură cu mine agresiunea lor'', a declarat Andra pentru VIVA.ro.


Andra iubea muzica de la o vârstă fragedă dar nu s-ar fi gândit niciodată ca va ajunge pe cele mai mari scene și va cuceri inimile tuturor românilor. 


Andra a dezvăluit cum a ajuns să aibă primul ei album muzical: „Adrian Minune m-a auzit cântând”


Andra a avut norocul de a cânta în deschiderea lui Adrian Minune. Manelistul a remarcat vocea de aur a artistei și i-a făcut legătura cu Costi Ioniță. 


„Eu am cântat în deschiderea lui Adrian Minune, m-a auzit cântând și i-a plăcut și i-a spus lui Costi că a făcut rost de o fată foarte talentată în Câmpia Turzii. A făcut rost de numărul meu, i l-a dat lui Costi Ioniță și m-a sunat. Uite așa am lansat primul album, am lansat primul meu contract cu o casă de muzică”, a mărturisit Andra în podcastul lui Mihai Morar.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel