Andra va cânta imnul României la meciul cu Elveția, pe Arena Națională. Anunțul făcut de artistă

Data publicării:
Captură video: Facebook/Andra
Descriere foto: Captură video: Facebook/Andra

Andra va intona imnul național la meciul România-Elveția, care va avea loc, marţi, pe Arena Naţională, de la ora 21:45, partidă la care sunt aşteptaţi 50.000 de fani.

Andra, una dintre cele mai apreciate artiste din România, va intona imnul național la meciul dintre România și Elveția, care va avea loc marți, pe Arena Națională, începând cu ora 21:45. Evenimentul este așteptat cu mare entuziasm, astfel că 50.000 de fani vor fi prezenți în tribune pentru a susține echipa națională.

„Fotbalul are incredibila putere de a ne umple de energie, de speranţă, de a ne face să visăm cu toţii acelaşi vis. Sunt foarte fericită pentru că tricolorii au reuşit să se califice la Campionatul European, au făcut fericiţi milioane de români pasionaţi de fotbal! Si sunt foarte bucuroasă că voi fi alături de ei şi de o ţară întreagă la meciul cu Elveţia, când împreună vom cânta imnul României”, a declarat artista, conform frf.ro, transmite Viva.

Totodată, Andra a transmis un mesaj și pe pagina sa de Instagram.

„Când este echipa națională pe stadion, noi simțim ca un singur suflet, cântâm ca un singur glas. Tricolorii vor primi toată energia noastră când vor auzi imnul înaintea meciului cu Elveția. Cântăm în cor și strigăm din toată inima: Hai România!”, a scris Andra pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Eva, David și Măruță îi urează succes Andrei

Andra a postat pe pagina sa de Facebook un video cu Eva, Cătălin și David în momentul în care aceștia îi urau succes pentru momentul special de la meciul România-Elveția.

„Mami, îți doresc baftă pentru că o să cânți la stadion. Vreau să crezi în tine. Cânți minunat!”, a spus Eva Măruță.

„Baftă! Cine cântă imnul național la meciul Elveția România? Îi spunem baftă și un stadion întreg. Toată lumea va cânta acolo!”, a declarat Cătălin Măruță.

„Baftă, mama!”, a spus și David Măruță.

Unde va fi transmisă partida

Echipa României a învins-o sâmbătă seară pe cea a Israelului, scor 2-1, și s-a calificat la EURO 2024. După meci, selecţionerul naționalei, Edi Iordănescu, a declarat că acest obiectiv a fost obţinut cu eforturi și cu fiecare picătură de sudoare pe care au lăsat-o jucătorii pe teren pentru prima reprezentativă.

„Este o bucurie fantastică, mă încearcă un sentiment de mândrie, pentru că antrenez un grup extraordinar. Sunt jucători în care am crezul din prima clipă, niciodată nu am încetat să cred în ei. Toţi merită felicitaţi, şi cei de aici şi cei care şi-au adus contribuţia pe parcurs. E un privilegiu să antrenezi jucători cu asemenea caracter. E un moment frumos. Calificarea s-a obţinut matematic acum, dar ea s-a obţinut cu eforturi şi cu fiecare picătură de sudoare pe care au lăsat-o aceşti jucători pentru echipa naţională. Suntem mândri că vom fi la EURO”, a spus Edi Iordănescu, potrivit Agerpres.

Dacă partida cu Israel, desfășurată în Ungaria, a fost transmisă pe Prima TV, meciul România-Elveția va fi văzut pe Antena 1.

După ce confruntarea cu Israel a generat audiențe remarcabile pe Prima TV, postul Antena 1 vrea să dea marea lovitură cu duelul împotriva Elveției de pe Arena Națională.

De asemenea, meciul va fi comentat de Felix Drăghici și Andrei Rădulescu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel