Andra și Smiley, șocați de o concurentă la Românii au talent: ”Deci nu cred! / Nu am limite”

Data publicării:
Andra și Smiley, sursa instagram
Descriere foto: Andra și Smiley, sursa instagram

O concurentă i-a șocat pe pe jurații Românii au talent. E incredibil ce a făcut.

Adriana Popescu, în vârstă de 43 de ani, din Satu Mare este de meserie arhivar. Controversata concurentă are o pasiune neobișnuită pentru păr, însă nu este un simplu hairstylist, ea realizează ținute din păr. 

„Am început să realizez tot mai multe lucruri cudate, unice, dau frâu liber creativității mele. Cele mai excentrice coafuri au fost din șapte metri de păr. Am avut parte să fac prezentări de coafuri cu persoane foarte cunoscute, printre care și Iulia Albu și Cătălin Botezatu. Pentru Iulia Albu, de exemplu, am făcut o coafură pentru un eveniment, de curând. Eu fiind la Satu Mare și ea la București…am făcut coafura și am trimis-o prin curier.”, a declarat Adriana Popescu, înainte să urce pe scena Românii au Talent.

Nu este prima dată când îndrăzneața româncă pășește pe platoul celui mai urmărit show de talente din țară. Aceasta a mai participat acum șase sezoane.

„Am mai fost și în sezonul 6, dacă vă mai aduceți aminte. Am scris din părul fetelor Românii au Talent și am întrunit cele cinci fete și am format un trandafir (n.r – din coafurile lor). Eram foarte stresată și domnul Florin Călinescu a fost singurul care m-a calmat. Momentul meu vreau să fie o surpriză..”, a declarat Adriana.

Concurenta i-a uimit pe jurați cu ținute extravagante făcute din extensii de păr. Andrei și a lui Smiley, nu le-a venit să creadă ce văd în fața ochilor.

”Deci, nu cred! Sunt rochii făcute din extensii de păr! Este incredibil. Sunt foarte curioasă dacă cineva a venit să facă o comandă de rochie de genul ăsta.”, a spus Andra.

Alexandra Dinu: Sincer, este pentru prima oară când văd așa ceva și admir creativitatea dumneavoastră.

Adriana: Mulțumesc.

Smiley: Adriana, ești foarte creativă. Nu știu de unde ți-a venit ideea și până unde poate să meargă pasiunea. Dacă o femeie își lasă părul îndeajuns de lung, poți face o rochie fix pe corp?

Adriana: Am făcut!

Smiley: Nu te cred.

Adriana: Ba da, am făcut o vestă. Ți-am spus că nu am limite, Smiley.”

Florin Călinescu: Toți avem limite și toți le depășim. Din partea mea aveți un DA”, s-a încheiat dialogul dintre concurentă și jurați, aceasta mergând în etapa următoare cu 4 de DA.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel