Andra și Florin Călinescu, schimb picant de replici la Românii au talent: “La mine a trecut pe locul 2”

Data publicării:
Andra și Florin Călinescu, sursa facebook
Descriere foto: Andra și Florin Călinescu, sursa facebook

Andra și Florin Călinescu au avut un schimb de replici inedite în cea mai recentă ediție de la Românii au talent. Artista a făcut dezvăluiri intime din relația ei cu soțul ei Cătălin Măruță.

Pauzele din cadrul emsiunii Românii au talent sunt extrem de savuroase și asta pentru că între jurați au felul tot felul de discuții. Asta s-a întâmplat și în această seară, când Smiley și Alexandra Dinu au luat parte la o discuție picantă între Andra și Florin Călinescu.

Pe lângă talentul concurenților, dialogul din această ediție dintre cei doi jurați de la Românii au talent a atins o temă mult mai sensibilă. Se spune că femeile aseamănă plăcerile carnale cu cele gastronomice, punând poftele trupești pe loc secund, în favoarea unui desert delicios. Andra susține și ea această teorie, mărturisindu-i lui Florin Călinescu următoarele:

”Plăcere mai mare în viață nu există, mâncarea mi se pare…!, a mărturisit Andra după ce a mâncat o gogoașă.

Știi cum era aia, cum ziceam la școală? Fie pâinea cât de rea, tot mai bună mi se pare ****!”, a spus Florin Călinescu, moment în care cele două jurate, Andra și Alexandra Dinu au început să râdă.

Acum, la mine a trecut pe locul 2. Gogoșica e mai…”, a recunoscut sincer Andra despre faptul că preferă mâncarea înaintea relațiilor intime.

”Importantă”, a spus Alexandra Dinu râzând.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel