Andra s-a dezlănțuit la Românii au talent. Artista a uimit pe toată lumea: „Mă simt sexy și frumoasă. Am doar o pereche de chiloți pe mine”

Data publicării:
Andra Măruță, Românii au talent/ ProTV
Descriere foto: Andra Măruță, Românii au talent/ ProTV

Andra nu s-a mai putut abține și s-a dezlănțuit la „Românii au talent”, spre surprinderea tuturor. 

Andra Măruță a avut un moment de sinceritate, după ce un grup de fete, numit „Călătorie în pântec”, a transmis un mesaj puternic pentru femei, prin intermediul dansului. Momentul de pe scenă a făcut-o pe Andra să se ridice în picioare și să recunoască că, deși are câteva kilograme în plus, se mândrește cu felul în care arată și a început să se iubească și cu burtică.

Andra s-a dezlănțuit la Românii au talent

Artista a recunoscut că are cu zece kilograme în plus, lucru care a stârnit multe reacții, precum faptul că este însărcinată. Cu toate astea, Andra a recunoscut că se simte frumoasă și sexy în pielea ei, deși i-a fost greu să se accepte așa cum este. Totodată, vedeta a făcut și o mărturisire cu care și-a surprins și colegii de la masa juriului. Mai exact, Andra a precizat că a avut un moment în care își lua trei perechi de chiloți pe ea ca să pară mai slabă. 

Andra: Este foarte interesant ce se întâmplă aici, pentru că azi-dimineață, când ieșeam din cabină, vorbeam cu colegii mei și discutam despre cum te simți, câți ani avem, câte kilograme avem. Am pus 10 kilograme mai mult decât ar fi trebuit la înălțimea mea să am. În primă fază, am fost complexată de acest lucru, ba mai mult, dacă purtam o pereche de pantaloni, vreau să vă și arăt, am o burtică care pare că sunt gravidă. Aici mi se pune mie toate kilogramele, dar mă simt atât de sexy și de frumoasă. Nimeni nu este ca mine! Cred că totul pleacă de la suflet. În momentul în care începi să te accepți așa cum ești și să nu te mai uiți după repere că aia e slabă, că aia e frumoasă, nu! Trebuie să nu mai judecăm, să nu ne mai uităm în stânga și în dreapta și să ne iubim așa cum suntem, cu zece kilograme mai mult sau mai puțin, că transpirăm, că avem mai puțin păr, că e mai mult, că e creț, că este drept. Nu cred că trebuie să fim într-un fel, așa că simțiți-vă bine cu voi. Vă rog din toată inima. În primă fază și mie mi-a fost greu să-mi accept burtica, dar e tot a mea. Probabil, într-o lună, două poate nu o să mai am. Eu nu am putut să slăbesc până acum pentru că nu m-am acceptat, îmi puneam trei chiloți pe mine ca să strâng și să ascund burta. Ei bine, azi am o singură pereche de chiloți pe mine. Despre asta este vorba, m-am acceptat și a trebuit să văd exact cum sunt ca să pot merge mai departe. Nu am cum să fac schimbarea dacă nu mă accept. Pentru sănătate o să fac o schimbare, nu pentru a nu mai avea burtica asta. 

Dragoș Bucur: Este important să vorbim și despre lucrul acesta, pentru că un corp sănătos înseamnă un corp care face mișcare, care are grijă de alimentație, un corp care, la final, toate lucrurile astea despre care vorbim vor da naștere unui copil. Tot ce ține de sănătate este rezultatul stilului de viață pe care îl ducem. 

Andra: Unele lucruri nu le poți explica. Poate mănânci pentru că s-au adunat alte gânduri, s-au adunat niște stări și refulezi în mâncare, pentru că acolo te simți cel mai bine. Deschizi frigiderul de la stres, de la muncă, de la lipsa somnului. Așa fac eu! Sunt sinceră, extrem de sinceră, dar dacă s-a ivit acest moment, de ce să nu încurajăm toate femeile si să transmitem mesajul acesta frumos?



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel