Andra rupe tăcerea. Motivul pentru care s-a retras de la „Vocea României”: „Intri într-un joc în care nu-ți face păcere”

Data publicării:
Andra, foto Instagram
Descriere foto: Andra, foto Instagram

Andra a dezvăluit motivul pentru care s-a retras de la masa juraților din emisiunea „Vocea României”.

Andra a făcut parte din juriul emisiunii „Vocea României”, din sezonul 8. Artista spune că nu i-a plăcut modul în care antrenorii se luptau între ei pentru victorie și nici faptul că  „trebuia să fie rea”.

Soția lui Cătălin Măruță spera că va trebui doar să antreneze concurenții și să îi învețe trucuri muzicale, însă lucrurile nu au fost așa cum s-a așteptat, astfel că s-a retras de la masa juriului. 


„Percepția mea față de Vocea României era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni. Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența Vocea României. 

Și eu m-am dus acolo și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față. Fac față, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente. 

M-am dus, mi-au promis producătorii că n-o să fie pe ceartă și o să fie ca afară, când nu se schimbă respectul dintre antrenori (…) Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor, pentru că, practic, asta se întâmpla. Eu trebuia să fiu rea, că ăsta era show-ul. Intri într-un joc în care nu-ți face păcere.

Nu pot să zic că mi-a plăcut battle-ul ăsta dintre antrenori, pentru că nu sunt genul care să răspundă la asta. Atunci am răspuns, eu sunt o persoană competitivă, sunt o persoană care să spună lucrurilor pe nume.  La final am spus că trebuie să vină altcineva în locul meu”, a dezvăluit Andra în podcastul lui Mihai Morar. 


Cum ar arăta un interviu cu soțul ei


Mihai Morar a fost curios să afle motivul pentru care Cătălin Măruță nu a invitat-o până acum pe Andra în podcastul pe care îl realizează pe YouTube. 


Andra: Apropo de podcast și a invita soția, e greu. Știe tot despre mine, nu știu cum ar trebui să pună întrebările pentru că el mă știe foarte bine.

Mihai Morar: Eu i-am zis lui Cătălin când l-am sunat: „Vrei tu să o inviți pe Andra în perioada următoare?” și zice „Nu”. 

Andra: Noi ne-am gândit la chestia asta. Noi am fost destul de deschiși cu tot ce s-a întâmplat în viața noastră, bineînțeles, cu ceea ce am vrut noi să se afle, că avem copii, că suntem părinți s-a aflat și n-am vrut să pară ciudat. Poate la un moment dat va exista și acest podcast. Poate chiar eu îl voi lua la rost pe el



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel