Andra, ritual înaintea fiecărui concert: Nu vine din teama, îmi reconectează mintea cu corpul

Data publicării:
Facebook Andra
Descriere foto: Facebook Andra

Andra a recunoscut că înaintea fiecărui concert are un ritual aparte. 

Concret, artista spune, încet, Tatăl Nostru. Într-un interviu pentru Viva.ro a explicat şi care este motivul pentru care face asta. 

"Să spun o rugăciune în gând nu vine dintr-o teamă, ci este o activitate care îmi reconectează mintea cu corpul, ceea ce mă ajută, mai ales dacă am emoţii. Mă ajută amintirea senzaţiei de relaxare pe care o aveam atunci când spuneam rugăciunea aceasta în copilărie, înainte de culcare, lângă mama mea", a declarat Andra. 

Are Andra vocea asigurată?

 

Nu mi-am făcut nicio asigurare deosebită, doar la casă şi la maşină. Sper, desigur, să am norocul de a-mi folosi vocea, ca până acum, mulţi ani de acum încolo. Ce ţine de mine încerc să fac, adică am grijă de sănătatea mea", a mai spus artista.

Dani Oțil, UMILIT de Andra și Cătălin Măruță

 

Invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, Dani Oțil a povestit un moment stânjenitor prin care a trecut în relația cu Mihaela Rădulescu.

Chiar dacă nimeni nu le-a dat vreo șansă din cauza diferenței uriașe de vârstă, pentru că Mihaela Rădulescu era cu 11 ani mai mare, cei doi au reușit timp de șase ani să le demonstreze cârcotașilor că vârsta nu este un impediment, atâta timp cât există iubire adevărată. 

Matinalul de la "Neatza cu Răzvan și Dani" a dezvăluit cum au reacţionat Andra și Cătălin Măruță atunci când au aflat că el formează un cuplu cu Mihaela Rădulescu.

"Mi-aduc aminte de o scenă mișto. Eram la un restaurant și noi eram aici și Măruță cu Andra la o masă lângă. Erau deja împreună de ceva timp. Ne-am congratulat că știi cum e, starurile-ntre ele… Ne-am salutat așa, de la distanță. Mihaela a intrat în baie și noi toți așteptam la intrare. Vedeam prin geam discuțiile. Am sesizat că se vorbește de noi și era normal.

Țin minte că a ieșit Mihaela și a zis: Băi, ce răutăcioși! Ăștia nu știau că sunt în baie și că-i aud!

Prima remarcă a fost: Bă, Mihaela e înaltă, dar ce-o fi văzut la piticul ăla? Bine, au fost mai mult răutăți, dar nu le discutăm decât la podcast-ul lui Măruță. Eu o iubesc pe Andra. Îmi place și profesional, și personal, am fost în turneu împreună și mi-am dat seama că nu am cum s-o urăsc. Ăsta-i poporul!", a dezvăluit Dani Oțil, în cadrul podcast-ului de pe Youtube.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel