Andra, noi dezvăluiri despre starea ei de sănătate. Cum se simte acum artista: "Sper să treacă cât mai repede"

Data publicării:

Andra a făcut noi mărturisiri despre starea ei de sănătate, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19.

Andra trece prin momente delicate după ce atât ea cât și familia ei au fost diagnosticați cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de prezentatorul TV pe rețelele de socializare, astfel că artista, soțul ei, cât și cei doi copii se află în izolare pentru 14 zile.

Cântăreața a mărturisit că ea a avut cele mai severe simptome și a trecut prin clipe chinuitoare. Aceasta a avut dureri musculare, dar și tuse și durere în gât. Mai mult decât atât, Andra le-a spus fanilor că a rămas fără gust și miros.

„Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul. Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine și soțul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine”, spunea Andra pe Instagram în urmă cu câteva zile.

Andra le-a promis fanilor că o să-i țină la curent cu starea ei de sănătate, astfel că recent a făcut noi dezvăluiri despre felul în care se simte. Artista le-a povestit fanilor că se simte mult mai bine și a ieșit pe terasa casei, unde se bucură de razele soarelui.

„Am ieșit afară stă stau puțin la soare. Ieri iar nu am mai fost atât de activă pe online, pentru că iar a fost o zi din aia cu dureri musculare, dar astăzi mă simt mai bine și profit de soarele ăsta frumos. Am ieșit puțin pe terasă. Sunt bine, vă țin la curent cu starea mea. E mult mai bine astăzi, mă simt foarte bine și sper din suflet să treacă cât mai repede această perioadă, pentru că îmi doresc să revin la normal”, a spus Andra la InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel